BEDRIJFSFEESTEN/

TEAMUITJES

Waarom een bedrijfsfeest/teamuitje bij ikSUP

Er is niets beters dan samen met je collega's iets inspannends én ontspannends te ondernemen op het water. Bij ons maak je een prachtige tocht door ons schitterende, motorvrije natuurgebied, dat is uitgeroepen tot het mooiste supgebied van Nederland. Voor iedereen is het altijd genieten, zelfs degenen die aanvankelijk sceptisch zijn over het suppen. Ze worden altijd aangenaam verrast door hoe leuk en gemakkelijk het eigenlijk is.

Mooie tocht door ons natuurgebied tijdens een bedrijfsfeest

Kosten van bedrijfsfeest of teamuitje.

De kosten bedragen 25 euro per persoon, inclusief het gebruik van materiaal en wetsuits, begeleiding door gecertificeerde instructeurs, en een overvloed aan foto's van de tocht.

Voor grote groepen bestaat de mogelijkheid van een korting. Neem gerust contact met ons op om dit te bespreken.

mooie samenwerking met Manten met ons bedrijfsfeest

Boot- en kano verhuur Manten 

Wij hebben een goede samenwerking met kanoverhuur Manten dus mochten er deelnemers zijn die liever niet op de sup stappen dan kunnen wij altijd een kano regelen. 

Tevens organiseren zij barbeques voor gezelschappen tot 25 personen. 

Vergaderen, lunch, borrel of diner


Het is mogelijk om bij verschillende restaurants in Loosdrecht te vergaderen, te drinken of te eten. Onderstaande restaurants bevinden zich op loopafstand van de supschool.


 1. Rosa Cantina

  • Onze favoriet met uitstekend eten en drinken.
  • Open van woensdag tot zondag.
  • Exclusief te huur voor grote groepen.
 2. De Havenclub

  • Goed eten op een gezellig druk punt.
  • Niet geschikt voor zeer grote groepen.
 3. Het Kompas

  • Iets sjieker, maar biedt ook zeer smakelijke gerechten.
  • Mogelijkheid om ruimtes af te huren voor vergaderingen.
 4. Het Fletcher Hotel

  • Elke dag geopend en
  • zeer geschikt voor zowel grote groepen 
  • vergaderarrangementen.
Eerst een foto want dat hoort natuurlijk bij een bedrijsfeest

Een bedrijfsfeest of teamuitje ziet er als volgt uit:

Na aanmelding bij onze SUP-school heeft iedere deelnemer de mogelijkheid zich om te kleden op de school zelf of in de kleedruimten van de haven (bij koeler weer zijn eventueel wetsuits beschikbaar). Vervolgens volgt een korte instructie op de wal, waarna we snel het water op gaan voor een fijne tocht door ons prachtige natuurgebied.


Bij ikSUP maken we uitsluitend gebruik van boards van A-merken. Iedereen ontvangt een board dat geschikt is voor zijn of haar gewicht en lengte . Daarnaast hebben we extra stabiele boards voor de wat voorzichtige deelnemers en sportievere boards voor degenen met wat meer ervaring.


De tocht neemt ongeveer twee uur in beslag, inclusief instructie en een korte pauze. Afhankelijk van het weer en de groepssamenstelling bestaat er de mogelijkheid om iets extra's aan de tocht toe te voegen. Denk hierbij aan leuke teambuildingoefeningen, balansoefeningen, wedstrijdjes of zelfs een sessie yoga op het water. We passen de activiteiten graag aan om aan de wensen van de groep te voldoen.


Bij elke tocht worden één of meerdere ASI-gecertificeerde sup-instructeurs ingezet, die samen met de groep het water op gaan. Daarnaast beschikken wij over een boot, die wordt ingezet in geval van sterke wind of in noodgevallen. Deze voorzorgsmaatregelen waarborgen de veiligheid van de deelnemers tijdens de activiteit.

Yoga op de sup

Op dit moment is het zeer populair om tijdens bedrijfsuitjes en teamuitjes yoga op de sup te beoefenen, en dat begrijpen wij maar al te goed. Op de sup, omringd door de natuur, werken aan zowel lichaam als geest brengt ontspanning, zelfs bij de drukste personen. Wees gerust, de yoga-oefeningen zijn zeer eenvoudig en voor iedereen goed uitvoerbaar.


De hele ervaring duurt ook ogeveer twee uur en begint met een instructie aan de kant voordat we het water opgaan. Vervolgens suppen we naar het natuurgebied, waar te midden van de waterlelies een heerlijke yogasessie van een uur plaatsvindt.

Na afloop is er tijd om na te genieten en iets te drinken, waarna we terug suppen naar de supschool. 


Ben je voor het eerst? Lees dan onze pagina "Veelgestelde Vragen"

AANVRAAGFORMULIER BEDRIJFSFEEST / TEAMUITJE

 
 
 
 
 
 
 

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht u na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets misgegaan en neem dan contact met ons op.