SUP CADEAUBON

Huur, privéles, ASI SUPWISE

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau? Verras degene dan met een cadeaubon voor sup-huur, sup-les of deelname aan pilatesles.  Zo geef je een leuk en sportief cadeau voor een onvergetelijke ervaring!!! 


Wij maken de cadeaubonnen op maat. Onderstaand een paar mogelijkheden. 


Cadeaubon SUP huur € 22,50 pp

Dit is het huren van een sup voor 3 uur waarbij de ontvanger een mooie tocht door het natuurgebied kan maken. De huur is inclusief materiaal, instructie en routekaart. Uiteraard kan dit ook voor 2 of meerdere personen. 


Cadeaubon Gezinskaart € 65,- per gezin

Voor het hele gezin suphuur van 3 uur waarbij ze zelfstandig mooi tocht maken door ons natuurgebied en er is ook nog genoeg tijd om even te zwemmen of te chillen.  De huur is inclusief materiaal, instructie en routekaart.

Gezinskaart is voor 2 volwassenen en twee kinderen  ongeacht de leeftijd van de kinderen (extra kind is 10 euro per kind).


Cadeaubon Privéles van 2 uur €60,- pp (twee personen €40,- pp)

Een ideaal cadeau om de beginselen van het suppen te leren en tegelijk een mooie tocht door het natuurgebied te maken. De les is incusief een gecertificeerde ASI-instructeur en materiaal. Natuurlijk ook leuk om zelf ook mee te gaan en dan zijn de kosten 35 euro per persoon. 


Cadeaubon ASI SUP WISE  € 90,- pp (3 lessen)

Natuurlijk is het ook mogelijk om een hele cursus van 3 lessen cadeau te geven. De cursus wordt gegeven op verschillende dagen en kijk voor meer informatie op onze pagina over de suplessen.


Wil je graag met een groep dit cadeau geven en zelf meegaan dan is dit mogeljk en bovenstaande activiteiten zijn ook privé te boeken (minimaal 4 personen).


Mocht je zelf een ander leuk idee hebben, laat het ons weten. En uiteraard kan er ook een bedrag op de cadeaubon komen te staan die de ontvanger naar eigen keuze kan besteden. Wij mailen je dan een gepersonaliseerde cadeaubon die jezelf kan uitprinten.


 

twee dames op een sup

Aanvraag cadeaubon