CADEAUBON


Op zoek naar een origineel cadeau? Verras degene dan met een cadeaubon voor sup-huur, sup-les of deelname aan pilatesles.  Zo geef je een leuk en sportief cadeau voor een onvergetelijke ervaring!!! 


Wij maken de cadeaubonnen op maat en onderstaand een paar mogelijkheden. 


Cadeaubon SUP huur € 21,00 pp

Dit is het huren van een sup voor 3 uur waarbij de ontvanger een mooie tocht door het natuurgebied kan maken. De huur is inclusief materiaal, gebruik wetsuit, instructie en routekaart. Uiteraard kan dit ook voor 2 of meerdere personen. 


Cadeaubon Gezinskaart € 60 per gezin

Voor het hele gezin suphuur van 3 uur waarbij ze zelfstandig mooi tocht maken door ons natuurgebied en er is ook nog genoeg tijd om even te zwemmen of te chillen.  De huur is inclusief materiaal, gebruik wetsuits, instructie en routekaart.

Gezinskaart is voor 2 volwassenen en twee kinderen  ongeacht de leeftijd van de kinderen (extra kind is 10 euro per kind).


Cadeaubon Privéles van 2 uur € 50,00 pp (twee personen € 35,00 pp)

Een ideaal cadeau om de beginselen van het suppen te leren en tegelijk een mooie tocht door het natuurgebied te maken. De les is incusief een gecertificeerde ASI-instructeur en materiaal. Natuurlijk ook leuk om zelf ook mee te gaan en dan zijn de kosten 35 euro per persoon. 


Cadeaubon Pilates of Yoga sup € 25,00 pp

Heerljk op het water in ons mooie natuurgebied werken aan je lichaam en geest, dit is wel het ultieme cadeau wat je iemand kan geven. Wij hebben vaste dagen wanneer wij Pilates of Yoga geven en naar keuze in te vullen. 


Cadeaubon SUPclass  € 80,00 pp (3 lessen)

Natuurlijk is het ook mogelijk om een hele cursus van 3 lessen cadeau te geven. De cursus wordt gegeven op verschillende dagen en kijk voor meer informatie op onze pagina over de suplessen. 


Wil je graag met een groep dit cadeau geven en zelf meegaan dan is dit mogeljk en bovenstaande activiteiten zijn ook privé te boeken (minimaal 4 personen).Mocht je zelf een ander leuk idee hebben, laat het ons weten. En uiteraard kan er ook een bedrag op de cadeaubon komen te staan die de ontvanger naar eigen keuze kan besteden. 

Stuur een mailje naar info@iksuploosdrecht.nl of vul onderstaand formulier in.  .  


Wij mailen je dan een gepersonaliseerde cadeaubon die jezelf kan uitprinten.


 

Aanvraag cadeaubon

 
 
 
 
 
 
 


Copyright @ ikSUP2022