ikSUPer TEAM

Margriet

Eigenaresse ikSUP

Mijn naam is Margriet en ik ben de trotse eigenaresse van ikSUP. Vijf jaar geleden heb ik mijn broodjeszaak verkocht en ben ik in de zomer als supinstructeur bij ikSUP gaan werken. Na twee jaar werd mij gevraagd of ik de supschool wilde overnemen en daar heb ik geen seconde over na hoeven denken.
Dit jaar ga ik mijn vierde seizoen in en elke dag ben ik nog dankbaar dat ik deze kans heb gekregen. We hebben een fantastisch team en ons doel is om iedereen een geweldige tijd te geven, maar ook om het suppen te leren!
Ik ben van mening dat je nooit uitgeleerd bent en daarom train ik zelf regelmatig. Niet alleen op snelheid en techniek, maar ook op het gebruik van mijn (welbekende) stem.
In 2021 en 2023 heb ik de non-stop elfstedentocht een tocht van 204 kilometer waarbij je dus meer dan 33 uur op de sup staat. Bij gebrek aan meer vrouwelijke deelnemers heb ik beide edities ook gewonnen.
Mijn motto: ‘een dag niet op het water is een dag niet geleefd!’

Sanne

Instructrice - ASI Level 1 

Hi, wat een goed idee om te gaan suppen!
Als energieke en sportieve gymdocent ben ik maar al te graag bij ikSUP in Loosdrecht te vinden.


Tijdens mijn eerst keer op de sup bleek dat ik op het water perfect mijn energie kwijt kan. Naast staan kan je op een sup ook turnen, springen, dansen en koprollen, doe je mee?

Om mijn sup-plezier professioneler te maken heb ik in april 2021, samen met mijn zusje Emma, mijn ASI level 1 gehaald in Haarlem, nu kan ik dus ook een rustige, technische les geven. Toch geldt voor mij: hoe meer zielen hoe meer vreugd. Ik sta klaar voor het volgende SUP-feest!

Jos

Instructeur - ASI Level 1 & 2

Als kitesurfer zocht ik een alternatief voor de windloze dagen. Hierdoor wilde ik in 2018 dat suppen ook wel eens proberen.

Naast vlakwater sup ik ook graag op zee. Het gevoel dat je krijgt als je met een sup een golf surft is niet te beschrijven. Dit zou iedereen eigenlijk een keer mee moeten maken!
Het surfen combineer ik met vlakwater trainingen omdat ik heb gemerkt dat beide disciplines elkaar prima aanvullen.

Na het behalen van het ASI SUP certificaat level 1 & 2 mag ik zowel op vlakwater als op zee lesgeven.
Dus begin met het ontwikkelen van jouw zeebenen bij Iksup want ook als je niet de zee op gaat zul je er op de sup voordeel bij hebben. 😀

Emma

Instructrice - ASI Level 1 

Leuk dat je dit leest. Mijn naam is Emma en ik ben sinds mijn ontmoeting met IkSup niet meer weg te slepen uit de prachtige, rustgevende, natuurrijke omgeving van Loosdrecht.

Mijn sup avontuur begon tijdens een ijskoude nieuwjaarsduik, waarbij ik noodgedwongen een supplank nodig had om naar de kant te komen. Eenmaal staand ben ik er nooit meer vanaf gekomen. In april 2021 heb ik, samen met mijn zus Sanne, ASI 1 gehaald in Haarlem.

Ik luister graag naar wat jij wel (of juist niet) wilt leren op de sup. Ook ben ik altijd in voor het aanleren van de leukste sup trucs. Tijdens t suppen even zwemmen? Weer of geen weer, ik ga mee het water in!

Suzanne

Instructeur - ASI Level 1 & YOGA

Dit wordt het derde jaar waarop IkSUP en Het Yogapaleis hun enthousiaste krachten bundelen. 


Ik vind het elke keer echt een feest om jullie een ervaring rijker te geven op het water. Vooral voor diegene die het toch wat spannend vinden. Voordat je het zelf in de gaten hebt, heb je de nodige oefeningen en tools ontvangen en sta je met vertrouwen te shinen op de SUP. Dan is mijn missie geslaagd. 


Graag deel ik mijn liefde voor de natuur en dieren met jou tijdens SUP sessies met uiteraard gepaard met de nodige gezelligheid. 


Suppen is namelijk zoveel meer.... 1 zijn met de natuur, spanning/ angsten loslaten, geen prikkels van buitenaf ervaren plus in een continue alertheid, zodat je gefocust blijft. Na een sessie heb je gegarandeerd een voldaan gevoel en kom je zeker weten nog eens terug.


Tot gauw op de SUP!

Jordy

Instructeur - ASI Technical Coach, ASI Level 1 & 2 

Aloha, mijn naam is Jordy en ik ben in 2016 van Almere naar Oud-Loosdrecht verhuisd. Om mezelf goed te integreren in het dorp, besloot ik het te verkennen met een sup. Wat begon als het huren van een sup en deelnemen aan trainingsgroepen, is inmiddels uitgegroeid tot mijn grote passie: suppen als sport.


Inmiddels heb ik ASI Level 1 (vlakwater), Level 2 (open water / zee) en ASI Technical Coach behaald.


Mijn hoogtepunt was afgelopen jaar, het finishen van de NON-STOP Elfstedentocht. Na een bijzondere tocht van 29 uur en 17 minuten eindigde ik uiteindelijk als 2e op het podium bij de mannen. 


Mijn absolute passie ligt bij het zo efficiënt mogelijk suppen, met de juiste techniek ultiem genieten op het water en het beste uit mezelf en andere halen.


Ik kijk er naar uit om je snel te zien in Loosdrecht, aan de startlijn of op zee op zoek naar de beste golf!

Mark

Instructeur - ASI Level 1 & 2 

Mijn naam is Mark en geef al 6 jaar suples bij IKsupLoosdrecht. Het is altijd genieten geblazen om op het water te zijn. Op dit moment woon ik in de mooiste stad van Nederland namelijk Amsterdam. In het weekend ben ik te vinden in Loosdrecht. Naast suppen doe ik aan wind- en golfsurfen

 

Zelf hou ik niet echt van regen en zorg ik ervoor dat altijd het zonnetje schijnt. Als je een zonnetje wilt, boek dan een lesje bij mij! Haha 

 

Het belangrijkste is altijd blijven lachen en dat zal je ook zeker doen als je bij ons langskomt

 

Hopelijk tot snel

Froukje

Instructrice - ASI Level 1 

Hi! Mijn naam is Froukje, een van de instructrices die beschikt over de geliefde zachte G. Naast mijn fulltime job ben ik graag op het water om te trainen, als instructrice en om de eenden te vergezellen (niet te verwarren met de gans…).


Mijn eerste kennismaking met de sup was in de zomer van 2018. In 2020 ben ik fanatieker gaan suppen en sinds 2021 ben ik ASI instructrice. No regrets! Heerlijk om de diversiteit van het water en de verschillende soorten cursisten te leren kennen.

Graag laat ik je kennismaken met al het moois dat suppen te bieden heeft.


Tot snel op de SUP, haije!

Fenna

Instructrice - ASI Level 1 & 2 

Actief zijn op het water vind ik het leukste dat er is! Suppen lijkt heel ontspannen en dat kan het ook zeker zijn maar je kan ook heel sportief aan de slag. Ik hou van die afwisseling. Na een drukke werkdag als lerarenopleider vind ik het heerlijk om het water op te gaan en alle werkdruk van me af te paddelen.
Naast suppen in Loosdrecht ga ik ook graag suppen op zee; de golven en het zoute water maken er een hele andere sportieve ervaring van.


Sinds oktober 2021 ben ik ASI SUP-instructeur 1 & 2 waardoor ik jou nu ook kan meenemen het water op en het suppen kan laten ervaren. Dus ga je mee?