SUNRISE SUP

Omdat er niks mooier is om de zon te zien op te komen in ons natuurgebied organiseren wij zoveel mogelijk sunrise sup tochten of sunrise sup yoga. Het is vroeg je bed uit maar het is zeker dubbel en dwars waard. De dauw die op het water hangt en de natuur die langzaam ontwaakt. Halverwege maken we een stop met koffie of thee en zien wij de zon langzaam opkomen. Elke keer weer magisch en een prachtig cadeau van moeder natuur. 


Pas twee dagen van te voren kunnen wij de tocht inplannen omdat het dan pas te zien is of het inderdaad een mooie zonsopgang wordt (heldere hemel en geen wind). Door lid te worden van de appgroep ben je als eerste op de hoogte als wij een tocht organiseren. Ook kan je ons instagram of facebookpagina in de gaten houden want ook daar zetten wij een berichtje als wij gaan.


De tochten zijn onder leiding ervaren en gecertificeerde instructeur die in bezit zijn van waterrescue en EHBO diploma.


SUNRISE SUP VOOR GROEPEN

Dit is een unieke ervaring om met je vriendengroep of met je bedrijf te doen. Deze tochten zijn dus ook als privé te boeken vanaf 4 personen. Niks heerlijker om je dag zo met elkaar te beginnnen. Bij groepen kan er wel een datum van te voren gepland worden en mocht het slecht weer zijn kunnen wij altijd in overleg verplaatsen of annuleren. Maar ook al is de zonsopgang iets minder mooi het blijft prachtig om de natuur te zien ontwaken. Praktische informatie sunrise sup

  • Met deze tocht kunnen ervaren en beginners mee (minimiaal 1 keer te hebben gesupt)
  • De kosten voor deze unieke ervaring zijn 25 euro (met board van ons) en 15 euro (met eigen board).
  • Het tijstip is afhankelijk van de zonsopkomst en wordt per keer aangeven. 
  • Kledingadvies sportkleding en extra vestje wat je makkelijk uit kan doen, mocht je het te koud vinden dan hebben wij wetsuits te leen. 
  • Onze supschool is op een haven waar mensen wonen dus willen wij vragen of je zo stilletjes mogelijk wilt doen zodat niemand wakker wordt. 
  • Mocht je met je eigen board komen dan verzoeken wij om de sup op het parkeerterrein van de kerk op te pompen. Gebruik van onze compressor is niet mogelijk i.v.m. teveel geluid.


Ons adres is 

Oud-Loosdrechtsedijk 237

1231 LX Loosdrecht

Parkeren kan helaas niet op het terrein zelf maar op het naastgelegen parkeerterrein de Spinacker of tegenover ons bij de kerk.
Opgeven voor de appgroep kan je door onderstaand formulier in te vullen. 

 

Onderstaand een filmpje van een volle maan en sunrise sup. Dus wij vertrokken met Volle Maan en zagen daarna de zon opkomen. Hopelijk kunnen wij dit jaar ook deze magische momenten mee gaan maken. 

AANMELDINGSFORMULIER VOOR SUNRISE SUP APPGROEP

 
 
 
 
 

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht je na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op.