SUNRISE SUP

Geniet van de magie van de zonsopgang tijdens onze Sunrise SUP-tochten.


SUNRISE SUP

Omdat er niets mooier is dan de zon te zien opkomen in ons natuurgebied, organiseren wij zoveel mogelijk sunrise sup-tochten of sunrise sup-yoga. Het is vroeg uit bed komen, maar het is zeker dubbel en dwars de moeite waard. De dauw die over het water hangt en de natuur die langzaam ontwaakt, maken het bijzonder. Halverwege maken we een stop met koffie of thee en zien we de zon langzaam opkomen. Elke keer weer is het magisch en een prachtig cadeau van moeder natuur.


Pas twee dagen van tevoren kunnen wij de tocht inplannen, omdat het dan pas zichtbaar is of het daadwerkelijk een mooie zonsopgang wordt (heldere hemel en geen wind). Door lid te worden van de appgroep ben je als eerste op de hoogte wanneer wij een tocht organiseren. 


De tochten worden geleid door ervaren en gecertificeerde instructeurs die in het bezit zijn van een waterrescue- en EHBO-diploma.SUNRISE SUP VOOR GROEPEN

Dit is een unieke ervaring om met je vriendengroep of bedrijf te beleven. Deze tochten zijn ook privé te boeken vanaf 4 personen. Niets is heerlijker dan samen je dag op deze manier te beginnen. Bij groepen kan er van tevoren een datum worden gepland, en mocht het weer tegenvallen, kunnen we altijd in overleg verplaatsen of annuleren. Maar zelfs als de zonsopgang iets minder spectaculair is, blijft het prachtig om de natuur te zien ontwaken.Praktische informatie sunrise sup

  • Met deze tocht kunnen ervaren en beginners mee (minimiaal 1 keer te hebben gesupt)
  • De kosten voor deze unieke ervaring zijn 25 euro en ben je lid van de ikSUPClub dan krijg je 20 % korting.
  • Het tijstip is afhankelijk van de zonsopkomst en wordt per keer aangeven. 
  • Kledingadvies sportkleding en extra vestje wat je makkelijk uit kan doen, mocht je het te koud vinden dan hebben wij wetsuits te leen. 
  • Onze supschool is op een haven waar mensen wonen dus willen wij vragen of je zo stilletjes mogelijk wilt doen zodat niemand wakker wordt. 
  • Mocht je met je eigen board komen dan verzoeken wij om de sup op het parkeerterrein van de kerk op te pompen. Gebruik van onze compressor is niet mogelijk i.v.m. teveel geluid.


Ons adres is 

Oud-Loosdrechtsedijk 237

1231 LX Loosdrecht

Parkeren kan helaas niet op het terrein zelf maar op het naastgelegen parkeerterrein de Spinacker of tegenover ons bij de kerk.
Opgeven voor de appgroep kan je door onderstaand formulier in te vullen. 

 

Onderstaand een filmpje van een volle maan en sunrise sup. Dus wij vertrokken met Volle Maan en zagen daarna de zon opkomen. Hopelijk kunnen wij dit jaar ook deze magische momenten mee gaan maken. 

AANMELDINGSFORMULIER VOOR SUNRISE SUP APPGROEP

 
 
 
 
 

Wij reageren binnen 24 uur op alle aanvragen. Indien je na 24 uur nog geen antwoord van ons hebt ontvangen, is er mogelijk iets misgegaan. Neem dan alsjeblieft contact met ons op.