SUPHUUR

Een gezinnetje op de sup met kinderen voorop in het mooie gebied de Vuntus
Mooie zonsopgang in het natuurgebied de Vuntus

Suphuur voor gevorderden 

Huur je vaker een sup en dan kan je ervoor kiezen om een iets sneller board te proberen. En voor de echte "die hards" hebben wij zelfs raceboards (inflatable en hard), maar pas op als je daar op hebt gestaan wil je nooit meer iets anders. Geef duidelijk aan op het formulier mocht je een uitdagender board willen. 


Alleen het beste voor onze huurders.

Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen de ultieme ervaring beleefd verhuren wij alleen boards van A-merken  (RED, Starboard en Mistral). Deze boards zijn van hoge kwaliteit, zeer stabiel en voor elk gewicht hebben wij het juiste board. Wij investeren elk jaar in nieuwe boards want ons motto is alleen het beste voor onze huurders. 

Al onze boards zijn zowel nieuw als gebruikt te koop bij iksupshop. (www.iksupshop.nl)

SUPHUUR


Heb je al eens gesupt dan kan je kiezen om zonder begeleiding zelf het water op te gaan. Indien gewenst krijg je nog voor je vertrek een instructie over het peddelen en uitleg over de route.  (routekaart krijg je altijd mee).


Sunrise suphuur van 15 minuten voor zonsopgang tot 9 uur. 

NIks is mooier dan de zon op zien komen in het natuurgebied en langzaam de natuur zien ontwaken. Je kan dit zelfstandig doen maar wij organiseren op mooie dagen ook een sunrisetour of sunriseyoga. Hou daarvoor onze facebook of instagram in de gaten. 


Early morning suphuur van 9.00 tot 12.00 uur. (eerder vertrekken mag ook) 

Onze favoriete tijd om te suppen nog heerlijk rustig op het water en genieten van de natuur die langzaam ontwaakt. Omdat wij willen dat je echt helemaal tot rust komt krijg je een uur extra zodat je ook niet op de tijd hoeft te letten en eventueel ook nog rustig kan genieten van een meegebracht ontbijtje. 


Early afternoon suphuur van 12.00 tot 15.00 uur

Dit is eigenlijk een huurperiode van 2 uur maar omdat het op mooie dagen echt druk is in Loosdrecht en een parkeerplek moeilijk te vinden is krijg je ter compensatie een extra uur van ons. Dus genoeg tijd om te genieten van de route en zelfs nog even te zwemmen.


Late afternoon suphuur van 15.00 tot 18.00 uur

Dit is eigenlijk een huurperiode van 2 uur maar omdat het op mooie dagen echt druk is in Loosdrecht en een parkeerplek moeilijk te vinden is krijg je ter compensatie een extra uur van ons. Dus genoeg tijd om te genieten van de  mooie route en zelfs nog even te zwemmen.


Sunset suphuur vertrek 19.00 uur tot zonsondergang.

Ook de avond is prachtig om in het natuurgebied te suppen en dan te eindigen met een mooie zonsondergang op de plas. Ook hierbij hoef je niet op tijd te letten maar genieten totdat de zon onder is. 


Prijzen

Early morning suphuur     € 21,00 pp 

Early afernoon                  € 21,00 pp                     

Late afternoon                  € 21,00 pp             

Sunset suphuur                 € 21,00 pp   


 5 rittenkaart                   € 84,00 Kinderen tot 16 jaar betalen 50% van de huurprijs.     


Bovenstaande prijzen zijn inclusief gebruik van wetsuits 


Ben je voor het eerst lees dan onze pagina www.iksuploosdrecht.nl/goed-om-te-weten


   

Aanvraagformulier huur