ACTIEVE 55-PLUSSER CLUB 

ACTIEVE 55-PLUSSER CLUB

Suppen bevordert je balans en is daarom juist voor als je wat ouder bent een aanrader. Tijdens het suppen verbeter je niet alleen je vaardigheden op dit gebied, maar zul je ook in het dagelijks leven aanzienlijk profijt ervaren. Bovendien draagt suppen bij aan het ontwikkelen van kracht en het vergroten van het uithoudingsvermogen. Het is een aangename en laagdrempelige manier om actief buiten te sporten.


Een extra voordeel is dat onze lessen plaatsvinden in een prachtig natuurgebied, waar je op de sup tussen de waterlelies glijdt en alleen het rustgevende geluid van vogels hoort. Kortom, het is een perfecte combinatie van inspanning en ontspanning.WAAROM EEN ACTIEVE 55-PLUSSER CLUB


Bij de 55-Plusser club hanteren we een iets rustiger tempo en worden alle activiteiten stapsgewijs aangeleerd. Onze focus ligt op balans, veiligheid en het correct aanleren van technieken om blessures te voorkomen.


In de eerste lessen en bij toenemende wind nemen we de boot naar een beschut natuurgebied, waar de waterdiepte niet meer dan 1,5 meter bedraagt.

Maar natuurlijk doen we het ook voor de gezelligheid en elke les wordt afgesloten met koffie en thee. 


CURSUS EN TOURGROEP 


Vanaf mei starten wij op maandagochtend met een driedelige beginnerscursus suppen. Gedurende deze lessen behandelen we stapsgewijs de basisprincipes, waaronder houding, balans, peddeltechniek en bochten. Na deze drie lessen ben je klaar om deel te nemen aan de tourgroep.


De tourgroep komt op dinsdagochtend samen en maakt gezamenlijk een leuke tocht van ongeveer 2 uur rondom de supschool. Soms maken we gebruik van een trailer om naar andere locaties te gaan. Als je al ervaring hebt met suppen, kun je ook direct instromen in de tourgroep.


Actieve 55 plusser altijd erg gezelllig

DATA EN PRIJZEN ACTIEVE 55-PLUSSER CLUB


Data 3-weekse cursus maandagmorgen 9.30 uur


  • 5 mei, 3 mei en 27 mei (reservedatum 3 juni)
  • 10 juni, 17 juni en 24 juni (reservedatum 1 juli)
  • 8 juli, 15 juli en 22 juli (reservedatum 29 juli)
  • 5 augustus, 12 augustus en 19 augustus (reservedatum 26 augustus)
  • 2 september, 9 september en 16 september (reservedatum 23 september)


Tourgroep dinsdagmorgen 9.30 uur

Vanaf 2 mei elke dinsdagmorgen van 9.30 tot ongeveer 12.00 uur. Elke week instroom mogelijk.


Prijzen 

3-weekse cursus  € 90,00 (inclusief lidmaatschap ikSUP Club)

 

Tourgroep           € 25,00 (leden van de ikSUP Club 20,00 euro)


Dit is inclusief gebruik wetsuit, koffie of thee na afloop en foto`s.- 

Ben je voor het eerst? Lees dan onze pagina "Veelgestelde Vragen"

AANMELDINGSFORMULIER BEGINNERSCURSUS 

 
 
 
 
 
 

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht je na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op.