VRIJDAGAVOND 8 SEPTEMBER SUNSET TOUR VUNTUS


Terwijl Margriet zich geestelijk zich aan het voorbereiden is voor de non-stop Elfsteden gaat Mark voor de allerlaatste keer dit jaar op vrijdagavond met jullie op stap. Uiteraard sluiten we onze laatste tocht af op de Vuntus zodat we ook nog kunnen genieten van ons eigen mooie natuurgebied. 


Wij vertrekken om 19.00 uur zodat we eerst een mooie tocht gaan maken in ons prachtige natuurgebied om daarna op de Vuntusplas te genieten van de mooie zonsondergang. Uiteraard met een hapje en drankje.  

Het tempo is rustig en de nadruk ligt op genieten dus deze tocht is geschikt voor alle niveaus.Belangrijke informatie sunset sup op de Vuntus


  • Je kan deelnemen met een board van ons of met je eigen board. Mocht je met eigen board komen dan graag het board oppompen bij je auto. Vanwege teveel overlast van de bewoners is het helaas niet meer mogelijk om dit bij ons te doen.
  • De kosten zijn met een board van ons € 25,00 en met je eigen board € 15,00 euro dit inclusief een drankje, hapje, wetsuit indien gewenst en heel veel foto's. (de ikSUP Club leden krijgen 5 euro korting)
  • De tocht is onder leiding van internationale gecertificeerde instructeurs die ook in het bezit zijn van waterrescue en EHBO.
  • Wij vertrekken om 19.00 uur dus graag om 18.45 aanwezig zodat je nog genoeg tijd hebt om je te verkleden.
  • De tocht zal ongeveer 2 uur duren 
  • Smeer je goed in met anti-muggenspul want dat is het enige nadeel van suppen in het natuurgebied er zijn ook muggen. V
  • Neem voor de zekerheid en extra jasje mee want het kan in de avond afkoelen.
  • Ben je voor het eerst lees dan deze link https://www.iksuploosdrecht.nl/veelgestelde-vragen-over-suppenAanmelden kan via het aanmeldingsformulier.

AANMELDINGSFORMULIER SUNSET SUP VUNTUS

 
 
 
 
 
 
 

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht je na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op.