VRIJDAGAVOND 12 MEI SUNSET TOUR VUNTUS


De eerste echte ikSUP on Tour op vrijdagavond gaat natuurlijk naar ons eigen prachtige natuurgebied de Vuntus. We suppen niet alleen het standaardrondje maar maken ook nog een extra lus naar het (geheime) naastgelegen gebied. Na de suptocht genieten wij met drank en hapje van de ondergaande zon. 


Onze Mark neemt zijn camera mee en zal deze avond hele mooie foto's van jou maken eerst tijdens de "de golden hour" en daarna met de zonsondergang. Maak de plek boven de bank maar alvast vrij want je krijgt de gemaakte foto's later in een Wetransfer bestand zodat je ze kan laten afdrukken in posterformaat. 


Dus alle reden om mee te gaan met de eerste ikSUP on tour op vrijdagavond. Dit wordt een tocht om nooit meer te vergeten natuurlijk ook door de mooie foto's die je als herinnering krijgt. 

Belangrijke informatie sunset sup of yoga op de Vuntus


  • Je kan deelnemen met een board van ons of met je eigen board. Mocht je met eigen board komen dan graag het board oppompen bij je auto. Vanwege teveel overlast van de bewoners is het helaas niet meer mogelijk om dit bij ons te doen.
  • De kosten zijn met een board van ons € 25,00 en met je eigen board € 15,00 euro dit inclusief een drankje, hapje, wetsuit indien gewenst en heel veel foto's. (de ikSUP Club leden krijgen 5 euro korting)
  • De tocht is onder leiding van internationale gecertificeerde instructeurs die ook in het bezit zijn van waterrescue en EHBO.
  • Wij vertrekken om 19.30 uur dus graag om 19.15 aanwezig zodat je nog genoeg tijd hebt om je te verkleden.
  • De tocht zal ongeveer 2 tot 2,5 uur duren 
  • Smeer je goed in met anti-muggenspul want dat is het enige nadeel van suppen in het natuurgebied er zijn ook muggen. V
  • Neem voor de zekerheid en extra jasje mee want het kan in de avond afkoelen.
  • Ben je voor het eerst lees dan deze link https://www.iksuploosdrecht.nl/veelgestelde-vragen-over-suppenAanmelden kan via het aanmeldingsformulier.

AANMELDINGSFORMULIER SUNSET SUP VUNTUS

 
 
 
 
 
 
 

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht je na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op.