NEEM CONTACT OP VOOR VERHUUR SUPBOARDS OF ANDERE VRAGEN.


Bij ons kan je terecht voor verhuur van supboards, lessen, kinderfeestjes, tourtochten bedrijfsfeesten en vrijgezellenfeesten. Wij hebben meer dan 5 boards in verschillende maten en alleen de beste merken (RED Paddle, Starboard en Mistral). Wij zijn een ASI-geaccrediteede school en werken alleen met internationale ASI-gecertificeerde instructeurs. 


Vanaf mei tot en met oktober zijn wij elke dag geopend van zonsopgang tot zonsondergang. Echter staan wij ook vaak op het water dus er is niet altijd iemand aanwezig op de school.  Voor huur van supboards op langere termijn kan je het beste het contactformulier invullen, mocht je dezelfde dag nog een board willen huren stuur ons dan een appje. Omdat wij vaak op het water staan zijn wij niet altijd in de gelegenheid om de telefoon op te nemen. 

Wil je ook een keer suppen met zonsondergang neem dan contact met ons op.

Telefoon

06-81467367


We staan de hele dag op het water en niet altijd in gelegenheid de telefoon op te nemen.


Openingstijden

Buiten het seizoen op afspraak


Vanaf 1 mei dagelijks geopend van zonsopgang tot zonsondergang.


Wij staan vaak op het water dus neem contact op voor verhuur van supboards.

Adres

Oud- Loosdrechtsedijk 237 huisje 1A

1231 LX Loosdrecht 

Onze locatie en parkeren

Het is niet mogelijk om op het parkeerterrein van Jachthaven De Uitkijk te parkeren, maar dit kan gratis bij de kerk tegenover ons, langs de weg of op de diverse parkeerterreinen in het dorp.  Mocht je aankomen bij jachthaven de Uitkijk dan loop je het terrein op rechts langs de slagboom.

Dan ga je langs de loods aan je linkerhand, richting de plas en de witte huisjes. Je houdt dan rechts aan, richting restaurant De Dikke Muis, onze SUP-school zit in het meest rechter huisje. 


Op mooie zomerdagen kan het lastig zijn een parkeerplaats te vinden, dus houd hier rekening mee met je planning

Contactformulier 

 
 
 
Ik wil graag de maandelijkse nieuwsbrief ontvangen.