SUP YOGA

Sunset sup yoga
SUP yoga in het mooie natuurgebied de Vuntus

SUP YOGA


Sinds vorig jaar hebben wij een hele fijne samenweking met het Yogapaleis die v de yogalessen verzorgd.  Vanaf mei kan je nu elke week SUP Yoga lessen volgen en even helemaal ontspannen midden in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland: de Vuntus in Loosdrecht.


SUP YOGA LESSEN

Vanaf de opstapplaats bij SUP-School ikSUP in Loosdrecht suppen we in een kleine 20 minuten rustig naar een van de vele fijne plekjes in het natuurgebied, omringd door bloeiende waterlelies en ver weg van de bewoonde wereld. De les kan beginnen. Tijdens de les doe je onder leiding van yogadocente Suzanne Koelman heel ontspannen verschillende yogahoudingen op je SUP board en kun je je helemaal overgeven aan jezelf en aan de natuur om je heen. Daarna suppen we rustig weer terug naar de plek waar we zijn opgestapt en zijn we in totaal 2 uur op het water geweest.


Yoga op een board in het water klinkt ingewikkeld maar het tegendeel is waar. Een SUP board is groot en vrij stabiel en de lessen die we met Het Yogapaleis geven zijn altijd heel ontspannen. Daarom is SUP Yoga ook heel goed te doen voor elke beginner, zelfs als je nog nooit op een SUP board hebt gestaan.

We geven les in groepen van maximaal 8 deelnemers, dus er is voldoende tijd en aandacht voor iedere deelnemer. Gewoon een keer proberen!


DATA EN KOSTEN SUP YOGA LESSEN

De vaste dagen voor de yogalessen zijn:

Sunset yoga vrijdagavond 19.30 tot 21.30 uur.

Saturdaymorning yoga 9.30 tot 11.30


SUNRISE SUP YOGA

Er zijn dingen die je gewoon een keer mee moet maken en sunrise yoga is iets wat zo magisch is dat je daar een keer vroeg je bed uit voor moet komen. Pas drie dagen van te voren kunnen wij inschatten of er een mooie sunrise komt en kunnen wij het pas inplannen. Maar dan nog blijft het Nederland dus wij geven geen garanties.  Wil je op de hoogte worden gehouden stuur dan een mailtje naar info@hetyogapaleis.nl


KOSTEN SUP YOGA


Losse les  € 25,00 euro per les 

Strippenkaart 5 lessen € 100,00 (de vijfde les is gratis). 


Kom je met eigen board dan zijn de kosten 15 euro.

Strippenkaart 5 lessen € 62,50.Aanmelden kan bij het https://hetyogapaleis.nl/