SUP yoga in het mooie natuurgebied de Vuntus

DATA EN PRIJZEN SUP YOGA


De vaste dagen voor de yogalessen zijn:

Zaterdagmorgen yoga 9.30 tot 11.30


Kosten SUP YOGA

  • Losse les € 25,- euro per les 

    Strippenkaart 5 lessen € 100,00 (de vijfde les is gratis). 


  • Eigen board dan zijn de kosten €15. 

    Strippenkaart 5 lessen € 62,50.

Volg het Yogapaleis op instagram voor laatste nieuwtjes en extra lessen.@hetyogapaleis.

SUP YOGA


Sinds 2020 hebben wij een hele fijne samenwerking met het Yogapaleis die de yogalessen verzorgd. Vanaf mei kan je nu elke week SUP Yoga lessen volgen en even helemaal ontspannen midden in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland: de Vuntus in Loosdrecht.


SUP YOGA LESSEN

Vanaf de opstapplaats bij SUP-School ikSUP in Loosdrecht suppen we in een kleine 20 minuten rustig naar een van de vele fijne plekjes in het natuurgebied, omringd door bloeiende waterlelies en ver weg van de bewoonde wereld. De les kan beginnen. Tijdens de les doe je onder leiding van yogadocente Suzanne Koelman heel ontspannen verschillende yogahoudingen op je SUP board en kun je je helemaal overgeven aan jezelf en aan de natuur om je heen. Daarna suppen we rustig weer terug naar de plek waar we zijn opgestapt en zijn we in totaal 2 uur op het water geweest.


Yoga op een board in het water klinkt ingewikkeld maar het tegendeel is waar. Een SUP board is groot en vrij stabiel en de lessen die we met Het Yogapaleis geven zijn altijd heel ontspannen. Daarom is SUP Yoga ook heel goed te doen voor elke beginner, zelfs als je nog nooit op een SUP board hebt gestaan.

We geven les in groepen van maximaal 8 deelnemers, dus er is voldoende tijd en aandacht voor iedere deelnemer. Gewoon een keer proberen!


SUNRISE SUP YOGA

Er zijn dingen die je gewoon een keer mee moet maken en sunrise yoga is iets wat zo magisch is dat je daar een keer vroeg je bed uit voor moet komen. Pas drie dagen van te voren kunnen wij inschatten of er een mooie sunrise komt en kunnen wij het pas inplannen. Maar dan nog blijft het Nederland dus wij geven geen garanties.  Wil je op de hoogte worden gehouden stuur dan een mailtje naar info@hetyogapaleis.nl

Ben je voor het eerst? Lees dan onze pagina "Veelgestelde Vragen"