SUP YOGA

SUP YOGA


Sinds 2020 genieten we van een fijne samenwerking met het Yogapaleis, dat de yogalessen verzorgt. Vanaf mei nodigen wij je uit om wekelijks deel te nemen aan de SUP Yoga-lessen en je volledig te ontspannen te midden van een van de meest prachtigste natuurgebieden van Nederland: de Vuntus in Loosdrecht.


SUP YOGA LESSEN

Vanaf de opstapplaats bij SUP-School peddelen we in een rustig tempo gedurende ongeveer 20 minuten naar een idyllisch plekje in het natuurgebied. Omringd door bloeiende waterlelies en ver weg van de drukte van alledag, begint daar de les onder begeleiding van yogadocente Suzanne Koelman. Op je SUP-board voer je op ontspannen wijze diverse yogahoudingen uit, waarbij je je volledig kunt overgeven aan jezelf en de serene natuur om je heen. Na de les keren we rustig terug naar de vertrekplaats, en hebben we in totaal 2 uur doorgebracht op het water.


Yoga beoefenen op een board in het water klinkt misschien complex, maar integendeel, het is verrassend toegankelijk. Een SUP-board is ruim en vrij stabiel, en de lessen van Het Yogapaleis worden altijd in een zeer ontspannen sfeer gegeven. Daarom is SUP Yoga ook uitermate geschikt voor beginners, zelfs als je nog nooit op een SUP-board hebt gestaan.


Onze lessen worden gegeven in groepen van maximaal 8 deelnemers, zodat er voldoende tijd en aandacht is voor elke deelnemer. Waarom zou je het niet gewoon eens proberen?


SUNRISE SUP YOGA

Er zijn ervaringen in het leven die je simpelweg moet beleven, en sunrise yoga is zo'n magische gebeurtenis dat je er graag vroeg je bed voor uitkomt. Pas drie dagen van tevoren kunnen we inschatten of er een prachtige zonsopgang te verwachten is, waarna we het evenement kunnen plannen. Echter, gezien de wispelturigheid van het Nederlandse weer, kunnen we geen garanties geven. Wil je op de hoogte blijven van mogelijke sessies? Stuur dan gerust een e-mail naar info@hetyogapaleis.nl.


DATA EN PRIJZEN SUP YOGA


De vaste dagen voor de yogalessen zijn:

Zaterdagmorgen yoga 9.30 tot 11.30


Kosten SUP YOGA

  • Losse les € 25,- euro per les 

    Strippenkaart 5 lessen € 100,00 (de vijfde les is gratis). 


  • Eigen board dan zijn de kosten €15. 

    Strippenkaart 5 lessen € 62,50.

Volg het Yogapaleis op instagram voor laatste nieuwtjes en extra lessen.@hetyogapaleis.

SUP yoga in het mooie natuurgebied de Vuntus

Ben je voor het eerst? Lees dan onze pagina "Veelgestelde Vragen"