Kinderfeestjes op de sup

kinderfeestjes meisje doet bruggetje op een supboard

Belangrijke informatie 


Alle kinderen dienen in het bezit te zijn van minimaal een zwemdiploma A.


Het kinderfeestje wordt begeleid door een internationaal gecertificeerd ASI-instructeur die in bezit is van een EHBO-diploma en waterrescue. 


Wij willen graag dat minimaal 1 ouder mee gaat om een oogje in het zeil te houden. Mocht dit niet mogelijk zijn dat gaat er er een extra instructeur mee en de kosten daarvoor zijn €35,00 euro. 


Minimale aantal deelnemers is 6 kinderen


De duur van het kinderfeestje is 2 uur.


De prijzen zijn inclusief: board, peddel, wetsuit, drinken, zakje chips, foto’s en een diploma.


Kijk voor het parkeren en routebeschrijving op onze pagina Veelgestelde vragen

 .


Kledingadvies 


  • Zwemkleding het beste is als kinderen deze al thuis aantrekken.
  • Bij slecht weer hebben wij wetsuits (kosteloos).
  • Handdoek voor na het suppen
  • Waterschoentjes mag, maar op blote voeten is het fijnst tijdens het suppen
  • Zorg dat de kinderen van te voren goed zijn ingesmeerd met zonnebrand 
  • Laat de kinderen lekkere warmere kleding meenemen voor na het suppen. (onesies of joggingpak)\

Kinderfeestjes op de sup

Kinderen, water en sups, een betere mix kun je niet hebben voor een leuke middag. 


Voor kinderen vanaf 8 jaar organiseren wij unieke kinderfeestjes, vertrekkend vanuit onze supschool. De festiviteiten beginnen met een korte, enthousiaste supinstructie, gecombineerd met een speelse warming-up. Daarna begeven we ons naar het schitterende natuurgebied.


Eenmaal in het gebied starten we met een stukje techniek, waarbij de kinderen meteen de kunst van spectaculaire bochten leren. Natuurlijk nemen we ook balansoefeningen op in het programma, spelen we enkele leuke spelletjes en geen kinderfeestje op het water is compleet zonder een verfrissende zwempauze. Tijdens een korte onderbreking krijgen de kinderen de gelegenheid om wat te drinken en een zakje chips te nuttigen, allemaal op hun eigen supboard.


Hoewel het programma enigszins kan afwijken, passen wij ons altijd aan aan de groep en de weersomstandigheden. Voor ons is het belangrijkst dat het een kinderfeestje wordt die de kinderen nooit zullen vergeten.

eten. 


Wij bieden drie soorten kinderfeestjes aan:


Ieder op een eigen sup

Elk kind op een eigen sup die we voor de veiligheid in de haven nog aan elkaar vastmaken. In het natuurgebied mogen ze los en gaan we werken aan een supskills, balans en heel veel lol maken. Op een eigen sup is voornamelijk geschikt voor de wat oudere kinderen en zullen wij ons programma ook op aanpassen 

De prijs hiervoor is €22,50 per kind (maximaal 10 kinderen)


Met zijn tweeën op een sup (dit raden wij aan)


In de praktijk is gebleken dat kinderen dit veel leuker vinden. Dit komt doordat iedereen nu gelijke tred houdt, zelfs degenen met minder ontwikkelde motorische vaardigheden, en niemand wordt buitengesloten. De kinderen wisselen regelmatig van board, zodat ze bij elk spel met verschillende medespelers op het board staan. Zeker voor jongere kinderen raden we dit zeker aan.

De prijs hiervoor is €19,50 per kind  (maximaal 12 kinderen)


De BIGsup

Met zijn allen op een hele grote sup waardoor iedereen kan meekomen en je het echt met zijn allen moet doen. De kinderen vinden dit altijd geweldig en wij stiekem ook want de instructeur gaat gezellig mee op de sup. 

De prijs hiervoor is €15,00 per kind (maximaal 8 kinderen)

Annuleren Kinderfeestje

Helaas zijn we beperkt door de weersomstandigheden. Bij sterke wind, dreigend onweer of hevige regen is het om veiligheidsredenen niet mogelijk om het kinderfeestje door te laten gaan. In geval van twijfel zullen we contact met je opnemen om samen te overwegen of het nog steeds een plezierige ervaring voor de kinderen kan zijn. 


Bij annulering bieden we de mogelijkheid om het kinderfeestje te verplaatsen naar een andere datum of je ontvangt een volledige terugbetaling van het betaalde bedrag.

Boeken van kinderfeestjes op de sup.


Je kan het kinderfeestje heel eenvoudig boeken via onze boekingssyteem. In het systeem staat precies welke data nog beschikbaar zijn.


Onze feestjes zijn zeer populair dus boek op tijd om teleurstellingen te voorkomen