SUPPEN IN AMERSFOORT

IN SAMENWERKING MET LAKESIDE SUP

Vrijdagavond 1O mei suppen in Amersfoort 


Na het grote succes van de twee voorgaande jaren gaan wij ook dit jaar weer op bezoek bij Lakeside SUP in  Amersfoort. Ghislaine neemt ons mee door de oude binnenstad van Amersfoort en laat zien hoe mooi de stad is vanaf het water. 


Ontdek vanaf een SUPboard hoe mooi Amersfoort is. Bekijk de prachtige historische gebouwen vanaf het water; de Monnickendam Muurhuizen, Museum Flehite, Koppelpoort, Lieve Vrouwe toren, Ellenboogkerk en natuurlijk laten we je zien waar het Mondriaanhuis is. Terug suppen we door mooi stukje natuur van het Park Randenbroek.


Uiteraard maken wij halverwege een stop voor een drankje en hapje. Het is altijd een super leuke en oergezellige tocht maar we mogen niet met al te grote groepen door de grachten suppen.  Daarom hebben wij een beperkt aantal plekken voor mensen met eigen boards. 


En geef je snel op want dit wil je niet missen !!


Praktische informatie suppen in Amersfoort

  • Ervaring met suppen is wel vereist, ben je nog een beginner dan raden wij het aan om eerst een privéles te nemen.
  • De kosten zijn met eigen board €15,- en met een board van ons €25,- (ben je lid van de ikSUP club krijg je 20% korting)
  • Kom je met eigen board hou er dan rekening mee dat niet alle boards geschikt zijn voor langere tochten. Vooral op de wat goedkopere boards met ronde neus wordt het moeilijk om de groep bij te houden. Wij raden aan om dan een board van ons te huren. Zo kan je meteen ervaren hoe een kwalitatief goed baord supt en wellcht voor in de toekomst om aan te schaffen 
  • Inclusief drinken en versnapering.
  • Kledingadvies is sportkleding en voor de zekerheid een jasje want in de avond kan het afkoelen. Bij heel fris weer raden wij een wetsuit aan.
  • Verzamelen om 19.15 zodat wij om 19.30 het water op kunnen. Heb je een eigen sup kom dan iets eerder zodat je rustig kan oppompen.


De opstapplek wordt in de appgroep gedeeld waar ook de laatste informatie in komt en na afloop de foto´s.Opgeven kan door het aanmeldingsformulier in te vullen.

 
 
 
 
Board van ikSUP of Lakeside SUP
Eigen board
 
 
 

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht je na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op. 

AANMELDINGSFORMULIER SUPPEN IN AMERSFOORT