Vrijgezellenfeest op de sup

fun tijdens vrijgezellenfeest
yoga tijdens vrijgezellenfeest

Voor na het suppen 


Na afloop is het mogelijk om bij verschillende restaurants in Loosdrecht wat te drinken of eten. Onderstaande restaurants zijn op loopafstand van de supschool.


  • Rosa Cantina
    (Italiaans, niet aan het water wel echt goede pizza! Onze favoriet: Zucca)
  • Ze hebben speciale groepsarrangementen vanaf         10 personen. Een overzicht kunnen wij jullie               toesturen.
  • De Havenclub
    (goed eten op een gezellig druk punt in Loosdrecht)
  • Het Kompas 
    (iets sjieker maar gelegenheid om in aparte ruimte te zitten)


Annuleren

Helaas zijn wij afhankelijk van het weer. Bij harde wind, regen of onweer kan het helaas niet doorgaan. Een aantal dagen van tevoren nemen wij dan contact met je op om dit te bespreken, zodat je voldoende tijd hebt om een alternatief te organiseren. Natuurlijk gaan wij ervan uit dat het dit jaar een lange, warme zomer wordt met uitsluitend mooi weer.

VRIJGEZELLENFEEST


Suppen is een hele leuke activiteit om met een vrijgezellenfeest te doen. Je bent lekker bezig en ondertussen kan je met elkaar praten en vooral heel veel lachen. Daarbij hebben wij een hele mooie route door ons prachtige natuurgebied. 


Een vrijgezellenfeest ziet er als volgt uit

Na aanmelding bij onze sup-school kan iedereen zich omkleden op school of in de kleedruimten van de haven (bij frisser weer zijn er eventueel wetsuits beschikbaar). Vervolgens volgt er een korte instructie op de wal, waarna we snel het water op gaan voor een leuke tocht door ons prachtige natuurgebied.


Bij ikSUP maken we uitsluitend gebruik van boards van A-merken, waarbij elk individu een geschikt board krijgt op basis van zijn of haar lengte en gewicht. Daarnaast bieden we extra stabiele boards voor de wat angstigere deelnemers en sportievere boards voor de mogelijk meer ervaren deelnemers.


Bij elke tocht zijn één of meerdere ASI-gecertificeerde sup-instructeurs aanwezig op het water. Bovendien zijn we in het bezit van een boot, waarmee we jullie bij veel wind naar het natuurgebied kunnen varen.


Boeken vrijgezellenfeest

Voor een vrijgezellenfeest hebben wij de volgend opties:


Optie 1 (regulier)

Tocht van 2 uur onder begeleiding van een instructeur incl. instructie, leuke oefeningen en korte pauze om wat te drinken.

Kosten € 25,- per persoon. 


Optie 2 (relax) 

Een drie uur durende tocht waarbij de eerste anderhalf uur een instructeur meegaat voor instructie, begeleiding tijdens het eerste deel van de route, en enkele oefeningen om de peddeltechniek te verbeteren. Het laatste gedeelte van de route leg je zelfstandig af, en dankzij het extra uur is er voldoende tijd om onderweg te ontspannen en eventuele meegebrachte hapjes en drankjes te nuttigen.

Kosten  €35,- per persoon.Optie 3 (yoga)

Tocht van 2 uur waarbij je in ons prachtige natuurgebied tussen de waterlelies een fijne yogasessie krijgt van onze yogadocent. Na de yogasessie is er een korte pauze voor een drankje om daarna weer terug te suppen naar de supschool.

Kosten € 25,- per persoon.


Al deze tochten zijn inclusief een gecertificeerde ASI-instructeur, materiaal en bij kouder weer gebruik van een wetsuit. Het minimale aantal deelnemers is 6 personen.  


Ben je voor het eerst? Lees dan onze pagina "Veelgestelde Vragen"

AANVRAAGFORMULIER VRIJGEZELLENFEEST

 
 
 
 
Optie 1 (regulier)
Optie 2 (relax)
Optie 3 (yoga)
 
 
 

Wij streven ernaar om alle aanvragen binnen 24 uur te beantwoorden. Mocht u na 24 uur nog geen reactie van ons hebben ontvangen, is er mogelijk iets misgegaan. Wij verzoeken u vriendelijk om in dat geval contact met ons op te nemen.