DONDERDAG 18 MEI (HEMELVAAART) DAUWTRAPTOCHT 


Zoals elk jaar hebben we ook dit jaar weer een dauwtraptocht op de sup. Het is natuurlijk heel erg vroeg maar het is echt meer dan waard. Om 5.30 stappen we op de sup om naar ons prachtige natuurgebied te suppen terwijl de dauw van het water komt. We maken een mooie tocht terwijl de natuur langzaam ontwaakt halverwege nemen we pauze om te genieten van de opkomende zon terwijl wij ontbijten op onze sup. Nadat iedereen klaar is met genieten gaan we verder om ongeveer 8 uur weer terug te zijn bij de supschool. 

 

Praktische informatie dauwtraptocht

  • Met deze tocht kunnen ervaren en beginners mee.
  • De kosten voor deze unieke ervaring zijn 25 euro (met board van ons) en 15 euro (met eigen board).
  • Wij vertrekken om 5.30 dus verzoek om 5.25 aanwezig te zijn. Mocht je een wetsuit willen lenen dan graag iets eerder.
  • Kledingadvies sportkleding en extra vestje wat je makkelijk uit kan doen, mocht je het te koud vinden dan hebben wij wetsuits te leen.
  • Onze supschool is op een haven waar mensen wonen dus willen wij vragen of je zo stilletjes mogelijk wilt doen zodat niemand wakker wordt.
  • Mocht je met je eigen board komen dan verzoeken wij om de sup op het parkeerterrein van de kerk op te pompen. Gebruik van onze compressor is niet mogelijk i.v.m. teveel geluid.


Ons adres is

Oud-Loosdrechtsedijk 237

1231 LX Loosdrecht

Parkeren kan helaas niet op het terrein zelf maar op het naastgelegen parkeerterrein de Spinacker of tegenover ons bij de kerk.
Opgeven kan je door onderstaand formulier in te vullen.

genieten van alle rust tijdens de dauwtraptocht

AANMELDINGSFORMULIER VOOR DE DAUWTRAPTOCHT 

 
 
 
 
Ik kom met een eigen board
Ik wil graag een board van ikSUP gebruiken.
 
 
 

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht je na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op.