DONDERDAG 18 MEI (HEMELVAART) DAUWTRAPTOCHT (VOL)


Zoals elk jaar hebben we ook dit jaar weer een dauwtraptocht op de sup. Het is natuurlijk heel erg vroeg je bed uit maar deze unieke ervaring is het meer dan waard. Om 5.30 stappen we op de sup om naar ons prachtige natuurgebied te suppen. We maken een mooie tocht terwijl de natuur langzaam ontwaakt en de dauw van het water komt. Halverwege nemen we een pauze om op de sup te genieten van de opkomende zon. Uiteraard is er dan ook koffie en thee met zelfgemaakte bananenbrood. Als iedereen klaar is met genieten vervolgen we onze tocht voor het laatste gedeelte en hopelijk zien we ook nog reeën, een ijsvogel en horen we de snor. Om ongeveer 8 uur komen we terug op de school en kan je weer wat van je SUP bucketlist afstrepen. 

Praktische informatie dauwtraptocht

  • Met deze tocht kunnen ervaren en beginners mee.
  • De kosten voor deze unieke ervaring zijn 25 euro
  • Met deze tocht kan je alleen nog maar deelnemen met een board van ons. Er zijn al teveel aanmeldingen met eigen board en bij te grote drukte op de parkeerplaats geeft dat overlast aan de omwonenden. 
  • Wij vertrekken om 5.30 dus verzoek om 5.25 aanwezig te zijn. Mocht je een wetsuit willen lenen dan graag iets eerder.
  • Kledingadvies sportkleding en extra vestje wat je makkelijk uit kan doen, mocht je het te koud vinden dan hebben wij wetsuits te leen.
  • Onze supschool is op een haven waar mensen wonen dus willen wij vragen of je zo stilletjes mogelijk wilt doen zodat niemand wakker wordt.
  • Mocht je met je eigen board komen dan verzoeken wij om de sup op het parkeerterrein van de kerk op te pompen. Gebruik van onze compressor is niet mogelijk i.v.m. teveel geluid.


Ons adres is

Oud-Loosdrechtsedijk 237

1231 LX Loosdrecht

Parkeren kan helaas niet op het terrein zelf maar op het naastgelegen parkeerterrein de Spinacker of tegenover ons bij de kerk.
Dit evenement is vol en je kan je helaas niet meer opgeven. 

genieten van alle rust tijdens de dauwtraptocht