VRIJDAGAVOND 26 APRIL  KONINGSAVONDTOCHT DOOR UTRECHT


Na het succes van de twee voorgaande jaren organiseren wij in samenwerking met Manasup ook dit jaar op koningsavond een tour door Utrecht.Terwijl de vrijmarkt begint en de daarbij behorende gezelligheid, suppen wij door de grachten. Je kijkt je ogen uit en zelf ben je ook een bezienswaardigheid als je door de grachten supt. Dus alleen maar leuk en echt een feest om erbij te zijn.  Al twee jaar was dit één van de leukste evenementen en dit is iets waar je gewoon bij moet zijn. 


De opstaplocatie is net als het eerste jaar het Oude Tolhuys  Ook nu is er weer de mogelijkheid om eerst gezamenljk een hapje te eten. Omdat na 20.00 uur de grachten één richtingsverkeer wordt willen wij uiterlijk om 18.15 uur vertrekken. Vervolgens suppen wij naar de grachten om daar het feest vanaf de sup mee te maken. 

Het is natuurlijk koningsavond dus oranje kleding wordt zeer gewaardeerd maar ook zonder ben je meer dan welkom. 

Praktische informatie over de Koningsavondtocht

  • Ervaring met suppen is wel vereist, ben je nog een beginner dan raden wij het aan om eerst een privéles te nemen. 
  • Deze tocht is niet geschikt voor beginners.
  • De kosten zijn met eigen board €20,- en met een board van ons €30,- (ben je lid van de ikSUP club krijg je 20% korting)
  • Kom je met eigen board hou er dan rekening mee dat niet alle boards geschikt zijn voor langere tochten. Vooral op de wat goedkopere boards met ronde neus wordt het moeilijk om de groep bij te houden. Wij raden aan om dan een board van ons te huren. Zo kan je meteen ervaren hoe een kwalitatief goed baord supt en wellcht voor in de toekomst om aan te schaffen
  • Inclusief drinken en versnapering.
  • Kledingadvies is sportkleding en het liefst iets oranje. Voor de zekerheid ook nog een jasje mee want in de avond kan het afkoelen. Mocht het erg fris zijn dan hebben wij wetsuits te leen. 
  • Voor die tijd gaan we voor wie willen eten bij het oude Tolhuis en wij vertrekken om 18.15 met de sup richting de stad.
  • Om de veiligheid te kunnen garanderen is er maar plek voor 15 personen dus geef je snel op als je mee wilt. 
bezienswaardigheid tijdens de koningsavondtocht

De laatste praktische informatie en opstaplocatie wordt via de appgroep gedeeld. Deze wordt een paar dagen van te voren aangemaakt.

AANMELDINGSFORMULIER KONINGSAVONDTOCHT

 
 
 
 
Ik gebruik graag een board van ikSUP
Ik neem mijn eigen board mee
 
 
 

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht je na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op.