MAANDAG 10 APRIL (TWEEDE PAASDAG) PAASEIEREN ZOEKEN OP DE SUP


Vorig jaar één van de leukste evenementen die we hebben georganiseerd maar het weer was toen perfect en het is gewoon zo leuk om te doen, je zal zien dat je zelf ook helemaal fanatiek wordt. Dus dit jaar gaan we weer paaseieren zoeken op de sup en zorgen dat het net zo leuk wordt als vorig jaar of misschien nog wel leuker.


We gaan als suppend naar het natuurgebied waarbij de allekleinste bij de ouder voorop gaan en de oudere kinderen op een eigen sup. Aangekomen in het natuurgebied hebben wij eieren verstopt en die gaan we zoeken. Als we alle eieren gevonden hebben, want we mogen natuurlijk niks achter laten, dan gaan we wat drinken met een tractatie op de sup om vervolgens rustig terug te suppen naar de supschool

Mocht er teveel wind zijn dan gaan wij met de boot naar het natuurgebied en stappen daarop de sup, het natuurgebied ligt goed beschut dus daar hebben we geen last van de wind. 

Praktische informatie Paaseieren zoeken op de sup.

  • Met deze tocht kunnen ervaren en beginners mee.
  • De kosten voor dit evenement zijn.

       -  1 ouder en 1 kind € 30,00

       -  Gezin                  € 45,00


  • Wij vertrekken om 11.00 dus verzoek om 10.40 aanwezig te zijn zodat jullie in alle rust jullie kunnen omkleden.
  • Aangezien het water nog koud is adviseren wij om een wetsuit aan te doen. Bij ons kan je gratis een wetsuit lenen.
  • Aangezien wij met de boot gaan bij teveel wind is deelname aan deze tocht beperkt dus geef je snel op want vol is echt vol.


Ons adres is

Oud-Loosdrechtsedijk 237

1231 LX Loosdrecht

Parkeren kan helaas niet op het terrein zelf maar op het naastgelegen parkeerterrein de Spinacker of tegenover ons bij de kerk.Opgeven kan je door onderstaand formulier in te vullen.

Een ei gevonden tijdens het paaseieren zoeken op de sup
 
 
 
 
 
 
 

AANMELDINGSFORMULIER PAASEIEREN ZOEKEN OP DE SUP

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht je na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op.