DONDERDAGAVOND 9 MEI (HEMELVAARTSDAG) 


Aankomende donderdagavond gaat het zo mooi weer worden en ook nog eens bijna geen wind. Dus dan kunnen we niet anders om een prachtige sunsettour te gaan doen. Deze keer gewoon in ons eigen natuurgebied omdat daar de sunset toch wel het allermooist is. 


We maken een mooie tocht van 2 uur en sluiten af op de Vuntusplas waar wij onder genot van een hapje en drankje genieten van een prachtige sunset. Klinkt goed toch ? Dus geef je snel op. 

Belangrijke informatie


  • Je kan deelnemen met een board van ons of met je eigen board. Mocht je met eigen board komen dan graag het board oppompen bij je auto. Vanwege teveel overlast van de bewoners is het helaas niet meer mogelijk om dit bij ons te doen.
  • De kosten zijn met een board van ons € 25,00 en met je eigen board € 15.00 euro dit inclusief een drankje, hapje, wetsuit indien gewenst en heel veel foto's. (de ikSUP Club leden krijgen 5 euro korting)
  • De tocht is onder leiding van internationale gecertificeerde instructeurs die ook in het bezit zijn van waterrescue en EHBO.t.
  • Wij vertrekken om 19.00 uur dus graag om 18.45 aanwezig zodat je nog genoeg tijd hebt om je te verkleden.
  • Smeer je goed in met anti-muggenspul want dat is het enige nadeel van suppen in het natuurgebied er zijn ook muggen.
  • Neem voor de zekerheid en extra jasje mee.want het kan in de avond afkoelen.Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier.

AANMELDINSFORMULIER SUNSETTOUR

 
 
 
 
 
 
 

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht je na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op.