DONDERDAGMORGEN 9 MEI (HEMELVAARTSDAG) 


Pilates wordt tegenwoordig omarmd door een grote groep mensen. Het is nu echt hot! Wie regelmatig Pilates beoefent, ervaart hoe goed het is voor je lichaam. Je wordt krachtiger, stabieler, flexibeler en het verbetert je coördinatie.
Zelf ben ik al jaren een fervent voorstander van Pilates en raad het iedereen aan om dit naast het suppen te gaan doen. Pilates in een studio is leuk, maar wat nog veel leuker is, is Pilates beoefenen op een supboard midden in de natuur. Dan combineer je inspanning pas echt met ontspanning


Gelukkig start Suzanne vanaf donderdagavond 16 mei elke week met SUP Pilates. Zij neemt je mee op de SUP naar ons prachtige natuurgebied en geeft daar heerlijke Pilates. Hopelijk elke keer eindigend met een schitterende zonsondergang.
Wil je het eens proberen?


Op donderdagochtend 9 mei organiseren wij een introductieclinic, we starten met een heerlijke Pilatesles in ons natuurgebied die we afsluiten met een drankje en hapje op de sup. Vervolgens maken we daarna een heerlijke tocht door ons natuurgebied en keren dan op een rustig tempo terug naar de supschool. Een heerlijke start van je Hemelvaartsdag. Het weer wordt fantastisch, met mooie temperaturen en een stralende zon. Als je al vaker bent geweest dan ben je natuurlijk ook meer dan welkom om mee te doen, een mooie start van je SUP Pilates seizoen.

Groepsfoto hoort er natuurlijk bij suppen op de Vuntus
Yoga in ons mooie natuurgebied de Vuntus
groepsfoto op het water tijdens suppen op de Vuntus
samen met Isabella van Lakeside SUP organiseen wij suppen op de Vuntus

Belangrijke informatie


  • Je kan deelnemen met een board van ons of met je eigen board. Mocht je met eigen board komen dan graag het board oppompen bij je auto. Vanwege teveel overlast van de bewoners is het helaas niet meer mogelijk om dit bij ons te doen.
  • De kosten zijn met een board van ons € 35,00 en met je eigen board € 25,00 euro dit inclusief een drankje, hapje, wetsuit indien gewenst en heel veel foto's. (de ikSUP Club leden krijgen 5 euro korting)
  • De tocht is onder leiding van internationale gecertificeerde instructeurs die ook in het bezit zijn van waterrescue en EHBO en daarnaast is  Suzanne een gecertificeeerde Pilatesdocent.
  • Wij vertrekken om 10.00 uur dus graag om 9.45  aanwezig zodat je nog genoeg tijd hebt om je te verkleden.
  • Smeer je goed in met anti-muggenspul want dat is het enige nadeel van suppen in het natuurgebied er zijn ook muggen.
  • Neem voor de zekerheid en extra jasje mee.



Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier.

AANMELDINSFORMULIER INTRODUCTIECLINIC PILATES OP DE SUP

 
 
 
 
 
 
 

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht je na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op.