INTRODUCTIECLINIC

SUPPEN

Introductieles suppen


 In deze clinic leer je de beginselen van het suppen en maak je ondertussen een mooie tocht door ons natuurgebied. Dus iedereen die graag wil leren suppen maar nog  geen cursus wil volgen kan hieraan meedoen. De clinic wordt gegeven door een gecertificeerde ASI-instructeur zodat je er zeker van kan zijn dat je het op de juiste manier aanleert. Mocht je daarna willen doorstromen naar beginnerscursus dan krijg je 25 euro korting op de cursus.

Wat gaan we doen?


We starten bij de supschool en onze instructeur Mark zal jullie eerst aan de kant de belangrijkste over het suppen uitleggen. Daarna gaan jullie gezamenlijk naar het natuurgebied en eerst op de knieĆ«n en daarna probeer je te gaan staan. Je krijgt uitleg over de techniek van het suppen, hoe je bochten moet maken en het uiteindelijke doel is dat je vertrouwt op je board staat en dat je de volgende keer zelfstandig op pad kan. 


Naast dat dit een leerzame clinic is wordt het ook vooral een hele leuke clinic.

Data & Kosten

Schrijf je snel in want VOL=VOL


De kosten zijn 25 euro per persoon.


Praktische informatie


  • Het is inclusief board van ons
  • Zorg dat je 15 minuten van te voren aanwezig bent. 
  • het beste draag je een korte broek met shirt en blote voeten (bij iets frisser weer hebben wij wetsuits te leen en kan je het beste gympen dragen die nat mogen worden)
  • Alles wat je verder nog moet weten kan je vinden op https://www.iksuploosdrecht.nl/goed-om-te-weten-
  • De clinic duurt ongeveer 2 uur.