DE JAARLIJKSE CLEAN UP TOUR  ZATERDAG 30 MAART 2024 

 

Na 13 jaar kunnen we het inmiddels een traditie noemen: de jaarlijkse Clean Up Tour van ikSUP op de populaire Vuntus, beter bekend als ‘de parel van de Loosdrechtse plassen’. Tientallen SUP’ers zullen zich ook dit jaar weer op het water verzamelen om, als begin van het watersportseizoen, al het zwerfafval te op te ruimen. En helaas is het altijd heel erg nodig dus alle hulp is welkom. 

Deelname is gratis en mocht je een eigen sup hebben dan kan je een sup van ons lenen. Afloop hebben we warme drankjes en zelfgemaakte appeltaart op de supschool. 


Extra leuk

Dit jaar hebben wij ikSUP shop overgenomen met heel veel spullen. Tijdens de openingsweekend gaan wij deze verkopen met heel veel korting dus neem je bankpasje mee want jullie zijn de eerste die mogen komen shoppen.


Praktische informatie voor clean up tour

- wij hebben wetsuits die je eventueel kan lenen. 

- wij raden aan om gympen en handschoenen aan te doen. 

- heb je thuis grijpers en / of mand voor op de sup mee neem deze dan mee.

- verzamelen om 10.45 en wij vertrekken om 11.00 uur.

- Er is nog weinig ruimte op de haven (winterstalling) dus graag je sup oppompen op de parkeerplaats.


Adres : 

Oud-Loosdrechtsedijk 237

1231 LX Loosdrecht.

Je kan niet bij ons op de haven parkeren maar wel bij de parkeerplaats bij de kerk tegenover ons.  Vol met een board van ons nog wel plek met je eigen board. 


Super fijn dat iedereen wil helpen maar daardoor hebben wij zelf geen boards meer beschikbaar. Uiteraard kan je nog wel komen met je eigen board. 

AANMELDINGSFORMULIER CLEAN UP TOUR

 
 
 
 
 
 
 
 

We beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur. Mocht je na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen, dan is er waarschijnlijk iets misgegaan. Neem in dat geval contact met ons op.