ikSUP VOORJAARSCUP

6 april 2024


ikSUP Loosdrecht Voorjaars Cup x  Bibian Mentel FoundationDe ikSUP Wintercup biedt het complete pakket: een SUP-wedstrijd, een funrace en een sponsor-SUP.


Het hele evenement draait om de Bibian Mentel Foundation en hun nobele missie: "Gelijke kansen voor iedereen met een lichamelijke uitdaging." Dit was de droom van onze oprichter, Bibian Mentel, een meervoudig paralympisch snowboardkampioen. Nu is het onze missie om Bibians droom te verwezenlijken en we hopen jou te inspireren met haar positieve instelling.


We starten de sponsor-SUP, funrace en wedstrijd op de Bibian Mentel-pier in Loosdrecht, met het startschot gegeven door niemand minder dan Maud Mentel, de moeder van Bibian zelf.


Het doel van dit evenement is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de stichting. We doen dit onder andere met een sponsor-SUP voor de kids, waarbij maar liefst 50% van het inschrijfgeld aan de stichting wordt geschonken. Ook alle overige opbrengsten, na aftrek van kosten, worden gedoneerd aan de Bibian Mentel Foundation. Doe mee en draag jouw steentje bij aan deze prachtige missie! 🌟


Wedstrijd Elite

Voor de "Wedstrijd Elite" hebben we een uitdagende route van 5 tot 6 kilometer klaarliggen, die je twee keer moet afleggen. Dat betekent een totale afstand van zo'n ±12 km!


En oh ja, de maximale boardlengte is 14ft. Bekijk de wedstrijdregels van de ICF!


Fun-wedstrijd

Wil je het wedstrijdgevoel ervaren zonder de top suppers van ons land te moeten verslaan? Dan is de "Fun-wedstrijd" echt iets voor jou! De route is precies hetzelfde als die van de wedstrijd, maar jij hebt de keuze. Ga je voor 1 of 2 rondjes, op een hardboard of inflatable?


Kids Sponsor-SUP

Voor de sponsor-SUP zal er een ronde worden uitgezet in de beschutte Porseleinhaven. Vanuit de haven kan er vanuit alle kanten aangemoedigd en gekeken worden naar de kids. Er zal een prijs zijn voor het kind dat het hoogste bedrag ophaalt voor het goede doel, het kind met de meeste rondjes en het kind met de mooiste outfit.


Ga voor alle informatie naar de pagina Kids Sponsor SUP


Alleen SUP?

Nee hoor, ook Surf-ski, kano en prone is van harte welkom in Loosdrecht


PLANNING

  • 09:30 tot 10:30 aanmelden
  • 10:30 briefing
  • 11:00 begin start procedure
  • 13.30 prijsuitreiking


LOCATIE

Porseleinhaven Loosdrecht

Oud-Loosdrechtsedijk 220, 1231 NG Loosdrecht


PARKEREN

Parkeren kan bij de Porseleinhaven. Dit is het terrein tegenover de snackbar "Happy Food". Opstap plek voor de SUP zal in de Porseleinhaven zijn. Mocht de Porseleinhaven vol zijn, kan er geparkeerd worden op het parkeerterrein van de kerk, achter de Albert Heijn of bij het Vuntus strandje. 


VEILIGHEID

Deelnemers dienen gepaste kleding te dragen voor de weersomstandigheden en moeten in staat zijn om de afstand zelfstandig af te leggen. Het dragen van een leash is verplicht. Indien een deelnemer naar het oordeel van de organisatie niet in staat is om de afstand op een veilige manier af te leggen, kan deelname aan het evenement worden ontzegd. Bij minderjarige deelnemers is toestemming van een ouder of voogd verplicht.

Wij zien er naar uit om jullie te verwelkomen!

INSCHRIJVEN

Meld je aan voor de WinterCup in Loosdrecht via dit formulier:


De inschrijfkosten bedragen €20,- per persoon, inclusief drankjes en lekkernijen na afloop.

Van het inschrijfgeld gaat €10,- rechtstreeks naar de Bibian Mentel Foundation.

Deelname aan de sponsor-SUP voor kinderen is gratis.


Indien het inschrijf formulier niet wil laden kan je ook deze URL gebruiken: https://forms.gle/wGZvSsjZkgvggGGk9