workshop Yogilates 

AANMELDINGSFORMULIER

 
 
 
 
 
 

ZONDAG 25 APRIL YOGILATES


Als seizoensopening krijgen jullie het beste uit twee werelden en ook nog van de twee allerleukste docenten. Natalie en Suzanne verzorgen een yogalites en het woord zegt het al deze workshop is een combinatie van yoga en pilates.


De workshop ziet er als volgt uit:

Na een korte instructie over het suppen stappen jullie op het board om gezamenlijk naar het natuurgebied te suppen. Daar beginnen jullie met een pilatesessie van 45 minuten onder leiding van Natalie. Na deze sessie hebben jullie een korte pauze met wat drinken en een versnapering. Vervolgens suppen jullie een stukje verder om aansluitend deel te nemen aan een yogasessie onder leiding van Suzanne. Dit alles vindt plaats midden in de natuur tussen de  waterlelies en misschien spotten jullie zelfs nog reeën. Na de yoga suppen jullie moe maar voldaan terug naar de supschool.


We verzamelen om 9.45 zodat we om 10.00 uur het water op kunnen  De gehele workshop duurt ongeveer 2,5/ 3 uur. 


De kosten voor deze workshop zijn 35 euro, dit is inclusief board / peddel, drinken en versnapering onderweg.


Praktische informatie 

Kleding advies sportkleding en voor de zekerheid een extra jasje, de kans is klein dat je erin valt maar neem voor de zekerheid nog een setje droge kleding mee. Bij frisser weer hebben wij wetsuit ter beschikking. 


Wij hebben kluisjes waarin je kostbare bezittingen kunt opbergen, wil je telefoon mee dan is het raadzaam om een waterdichthoesje mee te nemen. 


Als je brildragend bent neem dan een brilkoordje mee, mocht je erin vallen dan verlies je niet je bril. 


Adres

SUPschool IkSUP

Oud Loosdrechtsedijk 237 huisje 1A

1231 LX Loosdrecht


Het is niet mogelijk om op het parkeerterrein van Jachthaven De Uitkijk te parkeren, maar dit kan gratis op het – naast de jachthaven gelegen – parkeerterrein Spinaker of bij de kerk tegenover de jachthaven (niet op zondagmorgen). 

Vervolgens loop je het terrein van de jachthaven op, rechts langs de slagboom.

Dan ga je langs de loods aan je linkerhand, richting de plas en de witte huisjes. Je houdt dan rechts aan, richting restaurant De Dikke Muis, onze supschool zit in het meest rechter huisje. 

Op mooie zomerdagen kan het lastig zijn een parkeerplaats te vinden, dus houd hier rekening mee met je planning!