Suppen in de winter


Suppen in de winter  


Omdat het op dit moment zo ontzettend mooi is in het natuurgebied willen wij dat zoveel mogelijk mensen dit kunnen ervaren. Daarom zijn wij de hele winter open voor verhuur, lessen of begeleiding van tochten. Het is het ultieme wintersport gevoel voor al die mensen die niet op wintersport gaan. Lekker bezig zijn buiten in de kou,  onderweg warme thee of chocomelk en als je dan terugkomt een heerlijk rozig gevoel. Een ander voordeel is dat je niet zo vroeg je bed uit hoeft voor een mooi sunsrisesup. 


Praktische informatie voor het suppen in de winter

- Ervaring met suppen is wel vereist, heb je nog nooit op een board gestaan dan kan je beter wachten tot het voorjaar. 
- De kosten voor huur zijn 15 euro  per persoon en voor lessen en tour met begeleiding 25 euro per persoon.

- Gaan wij mee dan is het inclusief een warme drank en versnapering, ga je alleen dan dit zelf meenemen. 

- Ook wij hebben restricties vanwege Corona en er mogen maar maximaal twee personen mee.

- kledingadvies wetsuit is verplicht (deze hebben wij te leen), wintersupschoenen of gympen met warme sokken die nat mogen worden. Bij erg koud weer     

   handschoenen en muts en een jasje over de wetsuit. Liever iets teveel aan dat je onderweg uit kan doen dan dat je het koud krijgt. 

- Vanwege Corona ijn de toiletgebouwen op de haven afgesloten dus ga thuis nog naar het toilet. Ons adres is 

Oud-Loosdrechtsedijk 237

1231 LX Loosdrecht

Parkeren kan helaas niet op het terrein zelf maar op het naastgelegen parkeerterrein de Spinacker over tegenover ons bij de kerk. 


Belangrijk 

Suppen in de winter is geweldig alleen het weer moet wel mee werken, dus windstil en het liefst een zonnetje. Daarom is het heel moeilijk om van te voren dit te plannen. Hou onze instagram en facebook in de gaten want zodra het mooi weer gaat worden maken wij een post aan. UIteraard mag je altijd boeken en op de dag zelf nog annuleren. (zonder extra kosten)..Opgeven kan door het aanmeldingsformulier in te vullen. 
AANMELDINGSFORMULIER

 
 
 
 
Huur (€ 15,00 per persoon)
Les (€ 25,00 per persoon)
Tour met begeleiding (€25,00 per persoon)