SUP-YOGA

Bij Het Yogapaleis - bekend van de kinderyoga en ouder & kindyoga in Amsterdam, Hilversum en Loosdrecht - kun je nu elke week SUP Yoga lessen volgen en even helemaal ontspannen midden in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland: de Vuntus in Loosdrecht.

SUP Yoga lessen


Vanaf de opstapplaats bij SUP-School ikSUP in Loosdrecht suppen we in een kleine 20 minuten rustig naar een van de vele fijne plekjes in het natuurgebied, omringd door bloeiende waterlelies en ver weg van de bewoonde wereld. De les kan beginnen. Tijdens de les doe je onder leiding van yogadocente Suzanne Koelman heel ontspannen verschillende yogahoudingen op je SUP board en kun je je helemaal overgeven aan jezelf en aan de natuur om je heen. Daarna suppen we rustig weer terug naar de plek waar we zijn opgestapt en zijn we in totaal 2 uur op het water geweest.


Yoga op een board in het water klinkt ingewikkeld maar het tegendeel is waar. Een SUP board is groot en vrij stabiel en de lessen die we met Het Yogapaleis geven zijn altijd heel ontspannen. Daarom is SUP Yoga ook heel goed te doen voor elke beginner, zelfs als je nog nooit op een SUP board hebt gestaan. We geven les in groepen van maximaal 8 deelnemers, dus er is voldoende tijd en aandacht voor iedere

deelnemer. Gewoon een keer proberen!


Boek een les via https://hetyogapaleis.nl/


Kosten

€25 euro per persoon per les (Inclusief SUP board van ikSUP).
Strippenkaart 5 lessen € 100,00 (de vijfde les is gratis).
Als je een eigen SUP board hebt, is het €15 euro per persoon per les.

Strippenkaart 5 lessen € 67,50.

Data

Elke donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur.
Elke zaterdagochtend van 9.30-11.30 uur.


Aantal deelnemers

Maximaal 8


Docente

Suzanne Koelman
Copyright @ ikSUP2020