Vrijgezellenfeest

fun tijdens vrijgezellenfeest
yoga tijdens vrijgezellenfeest

Voor na het suppen 


Na afloop is het mogelijk om bij verschillende restaurants in Loosdrecht wat te drinken of eten. Onderstaande restaurants zijn op loopafstand van de supschool.


  • Rosa Cantina
    (Italiaans, niet aan het water wel echt goede pizza! Onze favoriet: Zucca)

       Ze hebben speciale groepsarrangementen vanaf         10 personen. Een overzicht kunnen wij jullie               toesturen.

  • De Havenclub
    (goed eten op een gezellig druk punt in Loosdrecht)
  • Het Kompas 
    (iets sjieker maar gelegenheid om in aparte ruimte te zitten)


VRIJGEZELLENFEEST


Suppen is een hele leuke activiteit om met een vrijgezellenfeest te doen. Je bent lekker bezig en ondertussen kan je met elkaar praten en vooral heel veel lachen. Daarbij hebben wij een hele mooie route door ons prachtige natuurgebied. 


Een vrijgezellenfeest ziet er als volgt uit

Na aanmelding bij onze sup-school kan iedereen zich omkleden op school of in kleedruimten van de haven (bij frisser weer zijn er eventueel wetsuits beschikbaar).Dan volgt er een korte instructie op de wal, om vervolgens snel het water op gaan om een leuk tocht te suppen door ons prachtige natuurgebied.

Bij ikSUP gebruiken wij alleen boards van A-merken en iedereen krijgt een board geschikt voor zijn of haar formaat. Bovendien zijn er extra stabiele boards voor de wat meer angstige deelnemers en sportievere boards voor de wellicht al iets ervaren deelnemers. 

Met de tocht gaan altijd één of meerdere ASI gecertificeerde sup-instructeurs mee het water op en wij zijn ook bezit van een boot zodat wij bij veel wind jullie naar het natuurgebied kunnen varen.


Boeken vrijgezellenfeest

Voor een vrijgezellenfeest hebben wij de volgend opties:


Optie 1 (regulier)

Tocht van 2 uur onder begeleiding van een instructeur incl. instructie, leuke oefeningen en korte pauze met drankje.

Kosten € 25,- per persoon. 


Optie 2 (relax) 

Tocht van 3 uur waarbij het eerst 1,5 uur een instructeur meegaat voor instructie, begeleiding van het eerste stuk en een paar oefeningen om beter te peddelen. Het laatste stuk van de route doen jullie zelfstandig en door het uur uur extra genoeg tijd om onderweg te chillen en eventueel meegebrachte hapjes /drankjes te nuttigen.

Kosten € 35,- per persoon.


Optie 3 (yoga)

Tocht van 2 uur waarbij je in ons prachtige natuurgebied tussen de waterlelies een fijne yogasessie krijgt van onze yogadocent. Na de yogasessie is er een korte pauze voor een drankje om daarna weer terug te suppen naar de supschool.

Kosten € 25,- per persoon.


Al deze tochten zijn inclusief een gecertificeerde ASI-instructeur, materiaal en bij kouder weer gebruik van een wetsuit. Het minimale aantal deelnemers is 6 personen.  


Ben je voor het eerst? Lees dan onze pagina "Veelgestelde Vragen"

AANVRAAGFORMULIER VRIJGEZELLENFEEST

 
 
 
 
Optie 1 (regulier)
Optie 2 (relax)
Optie 3 (yoga)
 
 
 

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht u na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op.