BEDRIJFSFEEST

bedrijfsfeest met een groep mensen op een sup op het water
bedrijfsfeest met een groep mensen op de sup op het water

Voor na het suppen 


Na afloop is het mogelijk om bij verschillende restaurants in Loosdrecht wat te drinken of eten. Onderstaande restaurants zijn op loopafstand van de supschool.Waarom een bedrijfsfeest of teamuitje bij ikSUP


Niks leukers om iets inspannend en tegelijk ontspannend te doen met je bedrijf. Ook degene die sceptisch tegenover het suppen staan zijn altijd aangenaam verrast en iedereen stapt altijd blij van desup af. 

Bij ikSUP zijn we gespecialiseerd in bedrijfsfeesten ook voor zeer grote groepen. 


Een bedrijfsfeest of teamuitje ziet er als volgt uit:

Na aanmelding bij onze SUP-school kan iedereen zich omkleden op school of in kleedruimten van haven (bij frisser weer zijn er eventueel wetsuits beschikbaar). Dan volgt er een korte instructie op de wal, om vervolgens snel het water op gaan om een leuk tocht te suppen door ons prachtige natuurgebied.
Bij ikSUP gebruiken wij alleen boards van A-merken en iedereen krijgt een board geschikt voor zijn of haar formaat.  Bovendien zijn er extra stabiele boards voor de wat meer angstige deelnemers en sportievere boards voor de wellicht al iets ervaren deelnemers.

De tocht duurt ongeveer twee uur dit is  inclusief instructie en een korte pauze. Hierbij is ook nog mogelijk afhankelijk van het weer en groep om iets extra aan de tocht toe te voegen, denk hierbij aan leuke teambuilding oefeningen, balansoefeningen, wedstrijdjes of yoga. Ook hebben we een extra grote sup waar je met zijn zessen op gaat om het teamgevoel nog meer te versterken. 

 

Met de tocht gaan altijd één of meerdere ASI gecertificeerde sup-instructeurs mee het water op. Tevens bezitten wij een boot mocht er veel wind zijn of in geval van een calamiteit.


Boeken bedijfsfeest of teamuitje.

De kosten voor een bedrijfsfeest zijn €25,- per persoon (dit inclusief begeleiding van gecertificeerde instructeurs, gebruik materiaal en eventueel een wetsuit bij kouder weer).

Bij grote groepen is een korting mogelijk neem hiervoor contact met ons op. 
Ben je voor het eerst lees dan onze pagina:
www.iksuploosdrecht.nl/goed-om-te-weten

AANVRAAGFORMULIER BEDRIJFSFEEST / TEAMUITJE

 
 
 
 
 
 
 

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht u na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op.