SCHOOLUITJES

SCHOOLUITJES altijd onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur

Clean Ups

Als school kan je er ook voor kiezen om samen met je leerlingen te gaan suppen en ondertussen zwerfafval uit het water te haIen. In groepen gaan wij dan op de sup het gebied in om alle zwerfaval uit het water en van de kant te halen en uiteraard maken wij er een wedstrijdje van wie het meest ophaalt. 


Ook hebben wij een samenwerking met Natuurmonumenten en gaat er met deze clean ups een suppende boswachter mee. Na afloop zal ze dan ook nog een leuke quize met de leerlingen doen wat natuurlijk gaat over zwerfafval. 


Bij de clean ups stellen wij de sups gratis ter beschikking en er zal ook gratis een gercertificeerde instructeur meegaan om het te begeleiden. Wij vragen wel dat er een aantal docenten of ouders meegaan voor begeleiding per groep.  In de maanden mei, juni en september zullen wij per maand 1 clean up kunnen organiseren. 


 

CLEAN UP TIJDENS SCHOOLUITJES

SCHOOLUITJES


Niks is leuker dan het jaar af te sluiten met een leuke groepsactiviteit op het water. Als supschool hebben wij al heel veel groepen mogen begeleiden en weten dan ook heel goed  wat er nodig is om van schooluitjes een feestje van te maken. Uiteraard wordt er ook aan de veiligheid gedacht en als geaccrediteerde ASI-supschool werken wij uitsluitend met gecertificeerde instructeurs die ook in het bezit zijn van waterrescue en EHBO. 


Schooluitjes ziet er als volgt uit.

De fietsen kunnen op het haven geparkeerd worden en daarna kan iedereen zich verkleden in de toiletgebouwen of bij ons boven waar ook een verkleedruimte (niet zo groot). Laat iedereen wel droge kleding meenemen want de kans dat ze nat worden is aanwezig. Na het omkleden krijgen ze eerst instructie aan de kant en daarna helpen wij de leerlingen op het board.  Uiteraard kunnen ze alleen op een board, maar ook samen en we hebben zelfs een BIGsup waar ze met zijn achten op kunnen.


Vervolgens suppen wij gezamenlijk naar het natuurgebied en doen daar balansoefeningen, freestyle zoals snelle bochten maken,  wedstrijdje en natuurlijk bij mooie weer zwemmen. 

Wij kijken altijd naar de groep en passsen daarop ons programma aan en zorgen er ook voor dat er tijd is om even lekker te chillen. Alles bij elkaar zal het zo´n 2 duren. Van de gehle activiteit maken wij ook foto´s.


Speciale tarieven voor schooluitjes 

Voor scholen hanteren wij speciale tarieven tussen de 7,5 en 15,00 euro per leerling afhankelijk van de groepsgrootte en hoeveel begeleiding vanuit school meegaat. Mail ons voor een prijsopgave en beschikbaarheid.

Ben je voor het eerst? Lees dan onze pagina "Veelgestelde Vragen"

AANVRAAGFORMULIER SCHOOLUITJES

 
 
 
 
 
 
 
 

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht u na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op.