Ladies Nigth 

AANMELDINGSFORMULIER

 
 
 
 
 
 
 

Vanaf mei elke donderdagavond ladies night.


Omdat wij merkten dat veel vrouwen suppen heel leuk vinden maar nog geen supmaatje hebben gevonden is dit natuurlijk de manier om in contact te komen met medesupfanaten maar ook een heel leuk uitje om samen met je vriendinnen te doen. Elke week doen wij wat anders en dan kan je denken aan een techniekles, een mooie tour, yoga of pilates op de sup of en mooie sunrisesup. En uiteraard tussendoor of na afloop een hapje en een drankje want het gaat natuurlijk ook om de gezelligheid. 


Donderdag 6 mei eerste ladiesnight met Petronella van Malsen. 


Een betere start van de Ladiesnight kan je niet hebben want de Lady van het suppen Petronella van Malsen (teamrider Mistral, meerdere keren Nederlands kampioen en winnaaar Elfstedentocht 2021) komt voor de eerste Ladiesnight naar Loosdrecht. Zij verzorgt een leuke techniek Supclinic voor iedereen dus ook als je nog maar net begint met suppen. Ze zal kijken naar je houding en je peddeltechniek zodat je naar deze clinic efficiënter zal peddelen en daardoor nog meer gaat genieten van suppen ook in moeilijker omstandigheden. Uiteraard sluiten wij ook deze ladiesnight af met een drankje want het gaat natuurlijk ook om de gezelligheid. 


Praktische informatie voor Ladies Night

- Ervaring met suppen is wel vereist, ben je nog een beginner dan raden wij het aan om eerste een privéles te nemen. 
- De kosten zijn met eigen board 15 euro en met een board van ons 25 euro. (een 5-strippenkaart eigen board 50 euro en met een board van ons 100 euro) 

- Inclusief een drankje en versnapering.

- Kledingadvies is sportkleding en voor de zekerheid een jasje want in de avond kan het afkoelen. Bij heel fris weer kan je een wetsuit van ons lenen. 

- Verzamelen om 19.15 zodat iedereen om 19.30 op het water zit. Heb je een eigen sup kom dan iets eerder zodat je rustig kan pompen. 


Ons adres is 

Oud-Loosdrechtsedijk 237

1231 LX Loosdrecht

Parkeren kan helaas niet op het terrein zelf maar op het naastgelegen parkeerterrein de Spinacker over tegenover ons bij de kerk.  Let op ! op mooi dagen is het heel moeilijk een parkeerplek te vinden dus hou er rekening mee met je planning.Opgeven kan door het aanmeldingsformulier in te vullen.