Ladies Nigth 

AANMELDINGSFORMULIER

 
 
 
 
Board van ikSUP
Eigen board
 
 
 
 

Vanaf mei elke donderdagavond ladies night.


Omdat wij merkten dat veel vrouwen suppen heel leuk vinden maar nog geen supmaatje hebben gevonden is dit natuurlijk de manier om in contact te komen met medesupfanaten maar ook een heel leuk uitje om samen met je vriendinnen te doen. Elke week doen wij wat anders en dan kan je denken aan een techniekles, een mooie tour, yoga of pilates op de sup of en mooie sunrisesup. En uiteraard tussendoor of na afloop een hapje en een drankje want het gaat natuurlijk ook om de gezelligheid. 


De eerst volgende Ladies Night is op 5 augustus.

Deze keer maken wij een langere tocht van 9 km. en gaan over de Plas, naar de Oostelijke Drecht en vervolgens eindigen wij bij het natuurgebied voor een mooie zonsondergang.  De tocht zal circa 2,5 uur duren en wij vertrekken om 19.30.Praktische informatie voor Ladies Night

- Ervaring met suppen is wel vereist, ben je nog een beginner dan raden wij het aan om eerste een privéles te nemen. 
- De kosten zijn met eigen board 15 euro en met een board van ons 25 euro. (een 5-strippenkaart eigen board 62,50 euro en met een board van ons 100 euro) 

- Inclusief een drankje en versnapering.

- Kledingadvies is sportkleding en voor de zekerheid een jasje want in de avond kan het afkoelen. Bij heel fris weer kan je een wetsuit van ons lenen. 

- Verzamelen om 20.00   zodat iedereen om 20.15 op het water is. Heb je een eigen sup kom dan iets eerder zodat je rustig kan pompen. 

- Smeer je goed in met anti-muggenspul want het is weer de tijd van de knutten (Knutten zijn familie van de mug, maar dan een stukje kleiner, ze leven vooral op moerassige plaatsen en laagveengebieden en kunnen flink steken).

- verlichting is verplicht


Ons adres is 

Oud-Loosdrechtsedijk 237

1231 LX Loosdrecht

Parkeren kan helaas niet op het terrein zelf maar op het naastgelegen parkeerterrein de Spinacker over tegenover ons bij de kerk.  Let op ! op mooi dagen is het heel moeilijk een parkeerplek te vinden dus hou er rekening mee met je planning.Opgeven kan door het aanmeldingsformulier in te vullen.