IkSUP on Tour

Elke vrijdagavond neemt Mark je mee on tour naar een ander gebied. 


Elke vrijdagavond neemt Mark je mee op tour, en zo leer je andere plekken kennen en iedereen die weleens met Mark op stap is geweest weet dat het elke keer een feest is. De tocht is voor iedereen toegankelijk ook als je nog nooit heb gesupt en het tempo zal dan ook rustig zijn. Elke vrijdag een andere locatie en hou onze instagram en facebook in de gaten voor de bestemmingen. 


De eerstvolgende Tour is op vrijdag 13 augustus en gaan wij naar de Spiegelplas. Praktische informatie

- Kleding advies sportkleding en een extra jasje, de kans is klein dat je erin valt maar neem voor de zekerheid nog een setje droge kleding mee. Bij frisser weer hebben wij      wetsuit ter beschikking.

- De tocht is alleen met een board van ons omdat wij ze van te voren moeten bundelen. 

- De kosten zijn 25 euro (strippenkaart 100 euro)., mocht je een strippenkaart met eigen board hebben dan is de bijbetaling 10 euro.

- Als je brildragend bent neem dan een brilkoordje mee, mocht je erin vallen dan verlies je niet je bril. 

- Wij starten wij nog om 19.45  uur dus graag om 19.30 aanwezig zijn. 

- Smeer je goed in met anti-muggenspul 


ADRES

ikSUP Loosdrecht – SUP-school

Jachthaven De Uitkijk

Oud Loosdrechtsedijk 237 – huisje A1/B2

1231 LX Loosdrecht

 

De sup-school is gevestigd in huisje A1/B2 – het meest rechter witte huisje aan het eind van de jachthaven, direct naast het restaurant.

Let op !! bij het intikken in Google maps verwijst deze naar de winkel die iets verderop ligt 


PARKEREN

Helaas is het niet mogelijk om op het parkeerterrein van Jachthaven De Uitkijk te parkeren, maar dit kan gratis op het - naast de jachthaven gelegen - parkeerterrein Spinaker (Let op niet aan de rechterkant op het gras =bekeuring) . of op het parkeerterrein van de tegenoverliggende kerk (niet op zondagmorgen). 

Op mooie zomerdagen kan het lastig zijn een parkeerplaats te vinden, dus houd hier rekening mee met je planningAANMELDINGSFORMULIER