IkSUP on Tour

Elke vrijdagavond neemt Mark je mee on tour naar een ander gebied. 


Elke vrijdagavond neemt Mark je mee op tour, en zo leer je andere plekken kennen en iedereen die weleens met Mark op stap is geweest weet dat het elke keer een feest is. De tocht is voor iedereen toegankelijk ook als je nog nooit heb gesupt en het tempo zal dan ook rustig zijn. Elke vrijdag een andere locatie en hou onze instagram en facebook in de gaten voor de bestemmingen. 


Vrijdag 25 juni Volle Maan Tocht

Zie voor alle informatie

https://iksuploosdrecht.nl/fullmoonsup

.Praktische informatie

- Kleding advies sportkleding en een extra jasje, de kans is klein dat je erin valt maar neem voor de zekerheid nog een setje droge kleding mee. Bij frisser weer hebben wij      wetsuit ter beschikking maar hou er rekening mee dat je bij de auto moet verkleden. (van te voren even de maat doorgeven). 

- De kosten zijn 25 euro met een board van ons en 15 euro met een board van jezelf. Een strippenkaart is 100 euro met eigen board en 60 euro met je eigen board (5 x ). De     strippenkaart is ook te gebruiken voor de Ladies Night of voor andere tochten.  

- Als je brildragend bent neem dan een brilkoordje mee, mocht je erin vallen dan verlies je niet je bril. 

- Wij starten wij nog om 19.00  uur dus graag om 18.45 aanwezig zijn. 

- Smeer je goed in met anti-muggenspul want het is weer de tijd van de knutten (Knutten zijn familie van de mug, maar dan een stukje kleiner, ze leven vooral op       

   moerassige plaatsen en laagveengebieden en kunnen flink steken).

- Na aanmelding wordt er een appgroep gemaakt voor de laatste informatie en daarin komt de excate locatie. 

AANMELDINGSFORMULIER