Groepen

Suppen is bij uitstek geschikt als groepsactiviteit, omdat het suppen eenvoudig en snel te leren is. Bovendien is het leuk om als groep iets ontspannends buiten gaan ondernemen. Bij ikSUP zijn we gespecialiseerd in allerlei groepsevenementen zoals bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, familiefeesten, verjaardagen of welke reden dan ook om iets leuks met elkaar te ondernemen. 


Een supevenement bij ons ziet er als volgt uit.


Na aanmelding bij onze sup-school kan iedereen zich omkleden op school of in kleedruimten van haven (bij frisser weer zijn er eventueel wetsuits beschikbaar). Dan volgt er een korte instructie op de wal, waarna we snel het water op gaan om een leuk tochtje te gaan peddelen door het prachtige natuurgebied van de Loosdrechtse Plassen. Iedereen krijgt bij ikSUP een board op zijn of haar formaat. Bovendien zijn er extra stabiele boards voor de wat meer angstige deelnemers en sportievere boards voor de wellicht al iets ervaren deelnemers. Er gaan een of meerdere sup-instructeurs mee het water op, en onderweg wordt een korte stop gemaakt voor een drankje. De tocht duurt incl. instructie ongeveer twee uur.  Hierbij is ook nog mogelijk afhankelijk van het weer en groep om iets extra aan de tocht toe te voegen, denk hierbij aan leuke teambuilding oefeningen, balansoefeningen, wedstrijdjes of yoga. 


Boeken:

Een datum en tijd voor een bedrijfsfeest kan per mail worden aangevraagd. We kijken dan of dit naar wens kan worden ingepland. De prijs is afhankelijk van de wensen en aantal deelnemers en zijn op aanvraag verkrijgbaar (iksuploosdrecht@gmail.com).


Voor scholen hebben wij speciale programma's, stuur ons een mail voor de mogelijkheden .We hopen jullie te mogen ontvangen bij ikSUP in Loosdrecht!!!


Copyright @ ikSUP2020