YOGILATES

Clinic met Pilates en yoga op de supZATERDAG 6 MEI YOGALITES 

De naam zegt het al: Pilates en Yoga in één! 

Traditiegetrouw starten wij dit seizoen met deze bijzonder clinic.


Vanaf 13 mei start het SUP yoga seizoen. Deze lessen zullen elke zaterdag plaatsvinden. Voor SUP pilates lessen , kun je elke zondag vanaf 14 mei terecht. 


Vanaf de supschool suppen wij ongeveer 20 minuten naar ons prachtige natuurgebied waar je eerst een fijne Pilatesles krijgt van Ghislaine. Na een korte pauze met wat drinken suppen wij naar de volgende prachtige plek voor een heerlijke yoga sessie van Suzanne. Afsluitend suppen wij op een rustig tempo terug naar de supschool. Totaal zijn wij ongeveer 2,5 tot 3 uur onderweg. Dit is een introductie en voor beginners en gevorderden zeer toegankelijk. Iedereen is meer dan welkom.

Pilates

Je zou Pilates kunnen omschrijven als een “inspannende ontspanningsles”. Pilates is een training waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve training die je spiergroepen versterkt én rekt om een sterk maar ook soepel lichaam te krijgen.Yoga

Yoga leert ons om lichaam en geest, en om geest en bewustzijn met elkaar in balans te brengen. De oefeningen (Asana’s) geven kracht en energie en zorgen voor een algeheel prettig gevoel van ontspanning. Juist in onze jachtige 21e eeuw is yoga een goede manier om rust en ontspanning toe te laten.

Moederdagkorting 

Omdat het zondag 7 mei ook moederdag is en het natuurlijk het ultieme cadeau om aan je moeder te geven. Kom je samen met je moeder dan mag zij gratis deelnemen aan deze clinic.


Praktische informatie over Yogalites

  • De kosten zijn €35,- (ben je lid van de ikSUP club krijg je 20% korting)
  • Inclusief drinken en versnapering.
  • Kledingadvies is sportkleding en voor de zekerheid een windjasje mee en warme sokken voor tijdens de lessen. Uiteraard hebben wij ook wetsuits te leen mocht het wat frisser zijn.
  • Verzamelen om 10.15 zodat wij om 10.30 het water op kunnen.
  • De duur van deze clinic is 2,5 tot 3 uur.
  • Voor deze tocht is geen sup of yoga ervaring nodig. Mocht je nog nooit gesupt hebben geef het dan wel even aan zodat wij jou de beginselen van het suppen kunnen uitleggen.

Ons adres is

Oud-Loosdrechtsedijk 237

1231 LX Loosdrecht

Parkeren kan helaas niet op het terrein zelf maar op het terrrein van de kerk op het naastgelegen parkeerterrein de Spinacker.


Opgeven kan door het aanmeldingsformulier in te vullen.

AANMELDINGSFORMULIER

 
 
 
 
 
 

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht je na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op.