DEZE TOCHT IS VOL MET EEN BOARD VAN ONS JE KAN NOG WEL MET EEN EIGEN BOARD AANSLUITEN . 


ZONDAGMIDDAG 16 APRIL SUPPEN IN NAARDEN


Terug van weggeweest een mooi tour door de mooie vestingsstad. Naarden is een prachtige groene vestingstad gebouwd in de vorm van een ster. De eeuwenoude stad speelde een belangrijke rol als verdedigingswerk in de Nieuwe Hollandse Waterlinie. De stad telt vele historische gebouwen, monumenten, 6 bastions, dubbele grachtengordel, antiekzaken, galeries, musea, verdedigingswerken en stadspoorten. En wij gaan daar een mooie tocht maken. Uiteraard onder begeleiding van gecertificeerde ASI instructeurs die in bezit zijn van EHBO en Rescue en kunnen zo aan het begin van het seizoen weer de nodige tips geven over de je techniek.

Praktische informatie suppen in Naarden

  • Ervaring met suppen is wel vereist, ben je nog een beginner dan raden wij het aan om eerst een privéles te nemen.
  • De kosten zijn met eigen board €15,- en met een board van ons €25,- (ben je lid van de ikSUP club krijg je 20% korting)
  • Inclusief drinken en versnapering.
  • Kledingadvies is sportkleding en voor de zekerheid een jasje. Bij heel fris weer raden wij een wetsuit aan deze hebben wij te leen.
  • Verzamelen om 12.45 zodat wij om 13.00 het water op kunnen. Heb je een eigen sup kom dan iets eerder zodat je rustig kan oppompen.
  • Informatie over de exacte opstaplocatie krijg je via de appgroep waar je na aanmelding lid van wordt en later worden daarin ook de foto's geplaatst die wij tijdens de tocht maken. 


Opgeven kan door het aanmeldingsformulier in te vullen.

AANMELDINGSFORMULIER SUPPEN IN NAARDEN

 
 
 
 
Ik gebruik graag een board van ikSUP (VOL)
Ik neem mijn eigen board mee
 
 
 

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht je na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op.