Vrijdagavond 19 mei suppen in Haarlem


Na het grote succes van vorig jaar gaan we ook dit jaar weer op bezoek in Haarlem. 


Wij houden van Haarlem en gaan ook regelmatig voor onze trainingen naar deze prachtige stad. Hoe leuk is het dat wij met Petronella van Malsen en Ricardo Haverschmidt van Free Movement een tocht in deze stad gaan organiseren. Het vertrekpunt is vanaf de Haarlemse Kano vereniging om vanuit daar een mooie tocht door de Haarlemse grachten te gaan peddelen. Halverwege maken wij een stop bij de nieuwe locatie van Free Movement voor een drankje en hapje. 

Omdat wij dit gezamenlijk gaan organiseren hebben wij genoeg boards en instructeurs om dit heel groots aan te pakken en kunnen er heel veel mensen mee. Dat is maar goed ook want dit wil je niet missen !Suppen in Haarlem vertrek bij HKB Haarlem
Suppen in Haarlem  op het Spaarne
Suppen in Haarlem door de mooie grachten
Suppen in Haarlem daar hoort ook een groepsfoto bij

Praktische informatie suppen in Haarlem

  • Ervaring met suppen is wel vereist, ben je nog een beginner dan raden wij het aan om eerst een privéles te nemen.
  • De kosten zijn met eigen board €15,- en met een board van ons €25,- (ben je lid van de ikSUP club krijg je 20% korting)
  • Inclusief drinken en versnapering.
  • Kledingadvies is sportkleding en voor de zekerheid een jasje want in de avond kan het afkoelen. Bij heel fris weer raden wij een wetsuit aan.
  • Verzamelen om 19.00 zodat wij om 19.15 het water op kunnen. Heb je een eigen sup kom dan iets eerder zodat je rustig kan oppompen.


Opstap adres is:

Haarlemse Kano vereniging (HKV)

Noord Schalkwijkerweg 99

2034 JA HaarlemOpgeven kan door het aanmeldingsformulier in te vullen.

AANMELDINGSFORMULIER SUPPEN IN HAARLEM

 
 
 
 
Board van ikSUP of Free Movement
Eigen board
 
 
 

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht je na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op.