SUP SURF CAMP 

OF RACE TRAININGS CAMP

     PORTUGAL/MAROKKO

SUP SURF CAMP


Twee jaar geleden nam ik voor het eerst deel aan een camp bij Leonard (Leo) Nika en dat beviel zo goed dat ik sindsdien regelmatig een camp bij hem volg. Maar ik niet alleen want ook anderen heb ik enthousiast gemaakt en als je eenmaal bent geweest dan blijf je terugkomen. Zo hebben we ook elk jaar een speciaal camp voor de instructeurs om aan onze eigen skills te werken en natuurlijk ook te genieten van het goede leven.   

WAT MAAKT NIKA PADDLE SUP SURF CAMP ZO BIJZONDER

Leo is zelf professioneel Stand Up paddler en SUP-surfer en doet al 10 jaar mee op het hoogste niveau. Daarbij heeft hij als instructeur zijn eigen unieke en effectieve lesmethoden ontwikkeld waardoor hij ook andere in een korte tijd op hoger level kan brengen. 


Maar dat niet alleen hij doet er ook alles aan om je een geweldige week te bezorgen en gaat daar heel ver in. Veel persoonlijke aandacht, oog voor detail en creatief in bedenken van alternatieven mocht het weer niet meewerken. Dit is natuurlijk ook wat wij bij ikSUP nastreven en daarom klikt het ook zo goed tussen ons 

SUP SURF IN PORTUGAL
Sup surf in Portugal

Speciaal voor ikSUP

Het kon dan ook niet anders dat wij gingen samenwerken. Vorig jaar hebben wij al gezamenlijk een super leuk camp georganiseerd in de Algarve en Peniche. Maar ook volgend jaar gaan we onze samenwerking voortzetten en willen verschillende camps vanuit Portugal maar ook Marokko gaan organiseren. 


Dit zal vanaf november 2023 zijn en op dit moment hebben wij nog geen data. Je kan je wel via onderstaand aanvraagformulier aangeven dat je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan een camp en waar je voorkeur naar uitgaat. Zo weten wij waarvoor interesse is en kunnen daarop inhaken. Zodra onze camps definitief zijn krijg jij als eerste bericht met alle details. 

Yoga tijdens de Sup surf camp in Portugal
videoanalyse tijden sup surf cam;p

SUP SURF CAMP IN  PENICHE


Peniche is de bakermat van het sup surfen in Portugal. De unieke ligging op een schiereiland zorgt ervoor dat er altijd een golf te vinden is en dat de wind gunstig kan zijn. Daarom is het zeer geschikt voor zowel beginners als gevorderdende sup surfers. Daarnaast heeft het een heerlijk vibe en is al twee jaar mijn overwinteringsplek en de thuishaven van Nika Paddle Sup Surf Camp.


Tijdens het camp verblijf je in een heerlijk huis dat gelegen is in Balael en op 5 minuten lopen van het strand en op loopafstand van winkels en restaurants. Je krijgt  6 dagen les van Leo terwijl zijn vrouw Cynthia het ontbijt verzorgt en prachtige foto's en filmpjes maakt voor de videoanalyse.


De dagen worden begonnen of of afgesloten met een heerlijke yogasessie. Uiteraard is er ook ruimte om een stadje te bezoeken of Nazare dat beroemd is om zijn heftige hoge golven.

warming up tijdens de sup surf camp
Mooie golven pakken tijdens de sup surf camp

SUP RACE TRAINGS CAMP IN PENICHE 

Wil je beter worden in het racen dan is dit echt een aanrader. Met zijn jarenlange ervaring kan Leo je precies leren wat nodig is om je skills te verbeteren.

Tijdens dit camp ga je naar verschillende plekken wat al een feest is om daar te zijn maar ook zal je uitgedaagd worden door op zee te suppen.

In de titel staat racen maar ook voor de fanatieke toursupper is dit camp zeer geschikt. 


Ook hier verblijf je in het huis vlak bij zee en op loopafstand van alle winkels en restaurants. Cynthia verzorgt het heerlijke ontbijt en maakt foto's en filmpjes voor de videoanalyse. Omdat yoga zo goed is naar een dag op het water zal ook deze dagen worden afsgesloten met een heerlijke yogasessie. 

SUP SURF CAMP MAROKKO

Ook voor ons nieuw maar sinds dit jaar organiseert Nika Paddle Surf Camp ook camps in Marokko. Je verblijft in een prachtig resort met fantastisch eten en heerlijk weer. Ook hier krijg je 6 dagen les op zee en de omstandigheden zijn ook zeer geschikt voor beginners.  Uiteraard maken we ook uitstapjes om het land beter te leren kennen en bezoeken de plaatselijke markt.  Gewoon een heerlijke sportieve week op een fantastische plek. 


Heb je interesse stuur dan bijgaand aanvraagformulier in en houden wij je op de hoogte als we concrete data en prijzen hebben. 

AANVRAAGFORMULIER

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht je na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op. 

 
 
 
Ik heb interesse in een SUP Surf Camp in Peniche
Ik heb interesse in een SUP Surf Camp in Marokko
Ik heb interesse in een SUP Race Trainings Camp in Peniche