SUNSETSUP TOUR

Vrijdagavond 6 mei 19.00 


Eindeljk gaan vanaf woensdag de temperaturen omhoog en het zonnetje is de hele week aanwezig en dus ook de mooie zonsondergangen. Op dit moment is het ook nog lekker rustig op het water en in het natuurgebied dus weinig last van andre watergebruikers. Wij vertrekken om 19.00 uur voor een mooie tocht door het natuurgebied en daarna gaan op de Vuntusplas wat drinken en ondertussen genieten van een mooie zonsondergang. Uiteraard maken wij ook foto´s zodat je voor altjd een blijvende herinnering heb. Praktische informatie


  • Verzamelen om 18.45 zodat we om 19.00 uur kunnen vertrekken.  
  • Bij kouder weer kan je een wetsuit van ons lenen (kom dan iets eerder)
  • Deze tocht is ook geschikt voor beginners maar geef dit wel even aan. 
  • De kosten zijn 25 euro per persoon met een board van ons en 15 euro met eigen board. (inclusief ontbijt , koffie of thee). Leden van de ikSUP Club betalen 5 euro minder. 
  • Mocht je met eigen board komen dan graag bij de auto oppompen dit om overlast van de bewoners te voorkomen.  


Ons adres is 

Oud-Loosdrechtsedijk 237

1231 LX Loosdrecht

Parkeren kan helaas niet op het terrein zelf maar op het terrrein van de kerk op het naastgelegen parkeerterrein de Spinacker.  


Opgeven kan door het aanmeldingsformulier in te vullen.

AANMELDINGSFORMULIER

 
 
 
 
 
 
 

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht je na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op.