PAASTOCHT 

met High Tea


ZONDAG 9 APRIL (Eerste Paasdag) PAASTOCHTOm weg te zijn van alle verplichtingen gaan wij op eerste paasdag het water op voor een paastocht. Zo kunnen wij doen wat wij het liefst doen op onze vrije dag en dat is natuurlijk suppen. Met een leuk gezelschap maken wij een mooie tocht door de Vuntus en nemen een extra lus door het sluisje. Daar zoeken we een mooie plek om een kleine high tea op de sup te houden. Daarna suppen wij door het natuurgebied in een rustig tempo terug naar de supschool en totaal zullen we ongeveer 3 uur onderweg zijn. De nadruk bij deze tocht ligt vooral op het genieten en niet op tempo maken dus is deze tocht geschikt voor iedereen.Belangrijke informatie Paastocht


  • Je kan deelnemen met een board van ons of met je eigen board. Mocht je met eigen board komen dan graag het board oppompen bij je auto. Vanwege teveel overlast van de bewoners is het helaas niet meer mogelijk om dit bij ons te doen. 
  • De kosten zijn met een board van ons € 30,00 en met je eigen board € 25,00 euro dit inclusief een kleine (vegetarische) kleine High Tea op het board, wetsuit indien gewenst en heel veel foto's. (de ikSUP Club leden krigen 5 euro korting)
  • De tocht is onder leiding van een internationale gecertificeerde instructeur die ook in het bezit is van
  • waterrescue en EHBO.
  • Wij vertrekken om 13.00 uur dus graag tussen 12.30 en 12.45 aanwezig zodat je nog genoeg tijd hebt om te verkleden. 


 

Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier.

AANMELDINSFORMULIER PAASTOCHT

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht je na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op.