De bijna langste dag tour   

Vrijdagavond 17 juni VOL ALLEEN ALS JE NA HET EILAND PEDDELT ZIJN ER NOG PLEKKEN


Het is al bijna al weer zover de langste dag en dat moet gevierd worden met een mooie suptour en vooral heel veel gezelligheid. Aankomende vrijdag wordt het ook nog eens heel mooi weer (28 graden) en bijna windstil.

We gaan met het schip naar een eiland op de Loosdrechtse Plassen daar meren we aan en stappen op de sup. Vervolgens maken wij een mooie tocht door de Kalverstraat en de trekgaten om vervolgens terug te suppen naar het eiland. Daar worden we opgewacht met een hapje en drankje en kijken we gezamenlijk naar de ondergaande zon. Vervolgens stappen wij weer op de boot om terug te varen naar de supschool. Dat dit een onvergetelijke avond wordt is zeker.

Voor de ervaren suppers is er de mogelijkheid om naar het eiland heen en terug te suppen. (ongeveer 3 kilometer)


Praktische informatie


  • Verzamelen om 20.00 zodat we om 20.15uur kunnen vertrekken.  
  • Bij kouder weer kan je een wetsuit van ons lenen (kom dan iets eerder)
  • Met deze tocht mogen ook kinderen mee als ze in bezit zijn van zwemdiploma en goed kunnen suppen. 
  • Bij voldoende animo kunnen de zeer ervaren suppers er ook voor kiezen om naar het eiland te suppen (totaal 8 km extra) 
  • De kosten zijn 25 euro per persoon met een board van ons en 15 euro met eigen board. (inclusief drankje en hapje. Leden van de ikSUP Club betalen 5 euro minder. 
  • Met deze tocht is het niet mogelijk om met je eigen board te komen omdat wij ze van te voren gaan bundelen. (uitzondering als je naar het eiland supt)


Ons adres is 

Oud-Loosdrechtsedijk 237

1231 LX Loosdrecht

Parkeren kan helaas niet op het terrein zelf maar op het terrrein van de kerk op het naastgelegen parkeerterrein de Spinacker.  


Opgeven kan door het aanmeldingsformulier in te vullen.

AANMELDINGSFORMULIER

 
 
 
 
Ga graag met de boot mee (VOL)
Ik wil suppen naar het eiland
 
 
 

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht je na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op.