SUPTOUR DOOR DE KALVERSTRAAT


Nee we gaan niet winkelen maar suppen door de Kalverstraat. Ook de Loosdrechtse Plassen heeft zijn eigen Kalverstraat en is de plek waar vroeger kalveren werden geweid, vandaar de naam. Nu staan er geen kalveren meer maar op een aantal legakkers allerlei recreatiewoningen. Deze huizen zijn gebouwd in de jaren derig en is een lust voor het oog om bekijken. Ook zijn alle tuinen opgefleurd door Horentsia's en als deze beginnen te bloeien sup je door een prachtige bloemenzee.


Wij gaan met de boot van buurman Anne naar een eiland op de Loosdrechtse Plassen. Daar stappen we op de sup en gaan een mooie tocht maken door de Kalverstraat en de achterliggend trekgaten. Na ongeveeer 1,5 uur komen wij weer terug bij het eiland en is er koffie en thee met wat lekkers. Terwijl jullie daarvan genieten en napraten over de tocht bundelen wij de boards om daarna weer met de boot te vertrekken naar de supschool. 


De boot die ons wegbrengt om te suppen door de Kalverstraat
de suptour gaat langs prachtige huisjes
groepsfoto tijdens de suptour door de Kalverstraat
De suptour door de kalverstraat gaat langs prachtige vakantiehuisjes

Praktische informatie


  • Omdat wij van te voren de sups moeten bundelen kan je aan deze tocht alleen deelnemen met een board van ons.
  • De kosten zijn 35 euro en als je lid bent van de ikSUP Club dan krijg je 20 % korting
  • Inclusief een drankje en versnapering.
  • Kledingadvies is sportkleding en voor de zekerheid een windjasje die je altijd uit kan doen. Bij heel fris weer kan je een wetsuit van ons lenen. 
  • Verzamelen om 10.45  zodat wij om 11.00  met de boot kunnen vertrekken. Als je een wetsuit van ons wilt lenen zorg dan dat je iets eerder bent.
  • Minimaal aantal deelnemers 5 en maximaal aantal deelnemers 15. 


Data suptour door de Kalverstraat

Deze unieke tocht kunnen wij alleen maar in het begin en aan het einde van het seizoen aanbieden en het aantal deelnemers is beperkt. Dus geef je snel op, mocht het weer slecht zijn dan gaat de tocht niet door. 


Zondag 23 april 

Zondag 1 oktober


Ons adres is 

Oud-Loosdrechtsedijk 237

1231 LX Loosdrecht

Parkeren kan helaas niet op het terrein zelf maar op het naastgelegen parkeerterrein de Spinacker over tegenover ons bij de kerk.  Let op! op mooi dagen is het heel moeilijk een parkeerplek te vinden dus hou er rekening mee met je planning.Opgeven kan door het aanmeldingsformulier in te vullen. 

AANMELDINGSFORMULIER SUPTOUR DOOR DE KALVERSTRAAT

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht je na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op. 

 
 
 
 
Zondagmorgen 23 april
Zondagmorgen 1 oktober