Vrijdagavond 2 juni SUP Tourtocht door Amersfoort


Na het grote succes van vorig jaar organiseren wij ook dit jaar samen met Lakeside SUP uit Amersfoort een prachtige tourtocht door het historische Amersfoort. 


Ontdek vanaf een SUPboard hoe mooi Amersfoort is. Bekijk de prachtige historische gebouwen vanaf het water; de Monnickendam Muurhuizen, Museum Flehite, Koppelpoort, Lieve Vrouwe toren, Ellenboogkerk en natuurlijk laten we je zien waar het Mondriaanhuis is. Terug suppen we door mooi stukje natuur van het Park Randenbroek. Isabella van Lakeside SUP vertelt onderweg nog alle wetenswaardigheden over de stad dus het is een suptour en stadtour in één.Sup tourtocht door  Amersfoort.
Door kleine bruggen tijdens suppen in Amersfoort
Ook een stukje natuur tijdens de sup tourtocht door Amersfoort

Praktische informatie SUP Tourtocht

  • Ervaring met suppen is wel vereist, ben je nog een beginner dan raden wij het aan om eerst een privéles te nemen.
  • De kosten zijn met eigen board €15,- en met een board van ons €25,- (ben je lid van de ikSUP club krijg je 20% korting)
  • Inclusief drinken en versnapering.
  • Kledingadvies is sportkleding en voor de zekerheid een jasje want in de avond kan het afkoelen. Bij heel fris weer raden wij een wetsuit aan.
  • Verzamelen om 19.00 zodat wij om 19.15 het water op kunnen. Heb je een eigen sup kom dan iets eerder zodat je rustig kan oppompen.


Na aanmelding maken we je lid van de appgroep en daarin komt de exacte opstaplocatie te staan. Opgeven kan door het aanmeldingsformulier in te vullen.

AANMELDINGSFORMULIER SUP TOURTOCHT DOOR AMERSFOORT

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht je na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op. 

 
 
 
 
Board van ikSUP of Lakeside SUP
Eigen board