SUNSET YIN YOGA

VAN GHISLAINE


VRIJDAGAVOND 5 AUGUSTUS EN VRIJDAGAVOND 19 AUGUSTUS 


Vanaf de opstapplaats bij SUP-School ikSUP in Loosdrecht suppen we in een kleine 20 minuten rustig naar een van de vele fijne plekjes in het natuurgebied, omringd door bloeiende waterlelies en ver weg van de bewoonde wereld. De les kan beginnen. Tijdens de les doe je onder leiding van yogadocente Ghislaine Cordier de Croust heel ontspannen verschillende yogahoudingen op je SUP board en kun je je helemaal overgeven aan jezelf en aan de natuur om je heen. Daarna suppen we rustig weer naar een plek waar we de zonsondergang kunnen zien en is er een hapje en drankje. Nadat de zon onder is suppen wij terug naar de supschool.


Praktische informatie over de tour.

  • De kosten zijn  €25,- (ben je lid van de ikSUP club krijg je 20% korting)
  • Inclusief drinken en versnapering. 
  • Kledingadvies is sportkleding en voor de zekerheid een jasje want in de avond kan het afkoelen.  
  • Verzamelen om 19.00 zodat wij om 19.15 het water op kunnen.
  • Voor deze tocht is geen sup of yoga ervaring nodig. Mocht je nog nooit gesupt hebben geef het dan wel even aan zodat wij jou de beginselen van het suppen kunnen uitleggen. 

Ons adres is 

Oud-Loosdrechtsedijk 237

1231 LX Loosdrecht

Parkeren kan helaas niet op het terrein zelf maar op het terrrein van de kerk op het naastgelegen parkeerterrein de Spinacker.  


Opgeven kan door het aanmeldingsformulier in te vullen. 

AANMELDINGSFORMULIER

 
 
 
 
Vrijdagavond 5 augustus
Vrijdagavond 19 augustus
 
 
 

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht je na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op.