NIEUWJAARS SUP TOCHT ZONDAG 1 JANUARI 2023


Door Corona hebben wij dit twee jaar niet kunnen organiseren maar dit jaar kunnen wij onze jarenlange traditie weer voortzetten en de nieuwjaars SUP tocht weer gaan peddelen. Op 1 januari om 12.45  beginnen wij deze traditie met het proosten op het nieuwe jaar. Vervolgens stappen wij op de sup en maken een tocht door de Vuntus waarbij de mogelijkheid is om een extra lus te peddelen maar dit is mede afhankelijk van het weer.

Na afloop warmen wij ons op in de supschool met soep, warme drank en oliebollen en kijken wij terug op ons eerste tocht van de vele suptochten die wij dit jaar gaan maken. 


Praktische informatie Nieuwjaars SUP Tocht

  • Met deze tocht kan iedereen mee die kan suppen.
  • Er is begeleiding van meerdere gecertificeerde instructeurs.
  • De kosten voor dit evenement zijn.

       -  Met eigen board         €  7,50

       -  Met board van ons     € 12,50

       Omdat de kosten al minimaal zijn is er op dit         

        evenement geen korting voor de ikSUP leden.

Dit is inclusief drankje, soep en oliebol, wetsuit en  foto's van dit evenement.

  • Wij vertrekken om 13.00 uur dus graag om 12.30 aanwezig zijn zodat jullie in alle rust kunnen omkleden. Mocht je al omgekleed zijn dan graag uiterlijk 12.45 aanwezig. 
  • Omdat het water koud is ben je verplicht een wetsuit te dragen. Bij ons kan je gratis een wetsuit lenen neem dan nog wel een windjasje mee om erover heen te doen. Qua schoeisel neopreenschoenen (min 5 mm.) of sportschoenen die nat mogen worden. 
  • Eigen sup graag op het terrein van de Spinacker opblazen en daar te water laten. Je kan dan op de sup naar de supschool komen (2 min)Nieuwjaars SUP tocht een betere manier om het nieuwe jaar te beginnen is er niet.


Adres Nieuwjaars SUP Tocht

ikSUP Loosdrecht 

Oud-Loosdrechtsedijk 237

1231 LX Loosdrecht

Parkeren kan helaas niet op het terrein zelf maar op het naastgelegen parkeerterrein de Spinacker of tegenover ons bij de kerk.Opgeven kan je door onderstaand formulier in te vullen.

AANMELDINGSFORMULIER NIEUWJAARS SUP TOCHT