CLEAN UP TOUR

Woensdag 14 oktober CLEAN UP TOURikSUP en Het Yogapaleis slaan handen ineen bij jaarlijkse Clean Up Tour

 

 

Na 8 jaar kunnen we het inmiddels een traditie noemen: de jaarlijkse Clean Up Tour van ikSUP op de populaire Vuntus, beter bekend als ‘de parel van de Loosdrechtse plassen’. Tientallen SUP’ers zullen zich ook dit jaar weer op het water verzamelen om, als afsluiting van het watersportseizoen, al het zwerfafval te op te ruimen en de natuur schoon en netjes de herfst en winter in te laten gaan.

 

Woensdag 14 oktober is de grote dag en ikSUP organiseert de Clean Up Tour dit jaar samen met Het Yogapaleis, dat deze zomer veel populaire SUP-yoga sessies heeft georganiseerd op de Vuntus.

”We hebben natuurlijk een geweldige zomer gehad en suppen is nog nooit zo populair geweest, dus het was druk!”, vertelt Margriet Koeman van ikSUP.

“We zitten hier natuurlijk op één van de mooiste plekken van Nederland, zeker voor de watersport. Zowel de SUP-verhuur als de yogalessen op de SUP waren erg populair. Het leek wel alsof heel Nederland ineens de Vuntus op wilde en als je veel gebruikt maakt van het mooie natuurgebied, dan willen we daar natuurlijk graag iets voor terug doen”, vult Suzanne Koelman van Het Yogapaleis aan.


Deelname aan de Clean Up Tour is gratis en wie geen eigen SUP heeft, kan er één gebruiken van ikSUP. Aanmelden kan via onderstaand formulier. 


Praktische informatie

- wij hebben wetsuits die je eventueel kan lenen. 

- wij raden aan om gympen en handschoenen aan te doen. 

- heb je thuis grijpers en / of mand voor op de sup mee neem deze dan mee.

- verzamelen om 10.45 en wij vertrekken om 11.00 uur.

- je kan je sup bij ons oppompen. 


Adres : 

Oud-Loosdrechtsedijk 237

1231 LX Loosdrecht.

Je kan niet bij ons op de haven parkeren maar wel bij de parkeerplaats bij de kerk tegenover ons.  


 
 
 
 
 
 
 
 

AANMELDINGSFORMULIER


Copyright @ ikSUP2020