ASI SUPWise
Basisprincipes van het suppen

ASI SupWise Active (in groepsverband)

De ASI SupWise bestaat uit 3 lessen en zijn bedoeld voor mensen die geen of nauwelijks sup-ervaring hebben, maar graag de grondbeginselen van het suppen goed willen aanleren! De eerste les bestaat vooral uit de basisprincipes van het suppen en zullen we ons vooral richten op balans en houding. Bij de tweede les gaan we dan dieper in op de peddeltechniek en houding. En tijdens de derde en tevens examen-les kijken we of je alle vereiste onderdelen naar behoren beheerst tijdens een tocht door het natuurgebied. Als je aan alle vereisten voldoet, krijg je na afloop van de 3e les een internationaal ASI-SUP-certificaat uitgereikt. Met dit certificaat kun je overal in de wereld aantonen dat je kunt suppen en een sup huren! 


Na het volgen van de beginnerscursus ben je automatisch een jaar lid van de ikSUP Club en krijg je kortingen op huur en tourtochten.

Data en prijzen vervolglessen


Zaterdagmorgen 10.00 uur

  • 6 augustus, 13 augustus, 20 augustus (reservedatum 27 augustus)
  • 3 september, 10 september, 17 september (reservedatum 24 september)


Dinsdagavond 19.00 uur

  • 2 augustus, 9 augustus, 16 augustus (reservedatum 23 augutus)
  • 23 augustus, 30 augustus, 6 september (reservedatum 13 september)

Woensdagmorgen 9.30 uur

  • 7 september, 14 september, 21 september en (reservedatum 28 september) 


De kosten zijn € 75,- inclusief heel veel foto's

Data en prijzen ASI SupWise

De beginnerscurssusen zijn op de volgende data. Mocht het door de weeromstandigheden niet verantwoord zijn om het water op te gaan schuift de les automatisch door en daarom staat er ook een reservedatum


Zaterdagmorgen 9.30-

  • 3 september, 10 september, 17 september (reservedatum 24 september)Maandagavond 19.30

- 25 juli, 1 augustus, 8 augustus en reservedatum 15

   augustus.

- 22 augustus, 29 augustus, 5 september en     

   reservedatum 12 september (Starttijd 19.00). (VOL)


Dinsdagavond 19.30 

- 2 augustus, 9 augustus, 16 augustus en reservedatum 23 augustus. 

EXTRA

Dinsdagavond 18.30 

-30 augutus, 6 september en 13 september reservedatum 20 septemberDe kosten zijn € 90,- inclusief een ikSUP t-shirt, ASI-certificaat en heel veel foto's

ASI SUPWise Advanced (in groepsverband)

Ben je na het volgen van de basiscursus of andere sup-les zo enthousiast geworden dat je verder wilt met het suppen, dan is de vervolg cursus een super leuke manier om je techniek verder uit te bouwen. Ook dit is een cursus van 3 lessen, waarin we aan de slag gaan met het verbeteren van je techniek en snelheid.  De eerste les is gericht op het uibouwen van de techniek en de tweede les komt het bochten draaien, stuurtechniek en snelheid aanbod. De cursus wordt de 3e les afgesloten met een wat langere tocht op het open water en een videoanalyse. Na deze cursus kan je aansluiten bij de trainingen.


Deze cursus is ook zeer geschikt voor degene die een eigen board hebben en de juiste techniek willen aanleren.


Ben je voor het eerst? Lees dan onze pagina "goed om te weten"

AANVRAAGFORMULIER ASI SUPWise 

 
 
 
 
 
 
 

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht je na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op.