SUP-LES

Privélessen, groepslessen en trainingen SUP-Privéles, alle aandacht om je de juiste suptechniek te leren.
SUP-trainingen, in een groep werken aan je core, en snelheid opbouwen door intervaltrainingen.

Prijzen

  • privé-les  -  1 pp  € 50,00 pp  
  • privé-les -  2 pp  € 35,00 pp 
  • prive-les -  3 pp  € 30,00 pp 
  • privé-groepsles meer dan 4 personen € 25,00 per persoon. 

Een privéles duurt 1,5 tot 2 uur.


  • Supclass  € 80,00 pp (3 lessen)
  • Supclass vervolg € 75,00 pp (3 lessen)
  • Suptraining € 20,00 per les ( 5 ritten kaart 87,50 euro)
  • Suptraining met eigen board  € 15,00 per les (5 rittenkaart 62,50 euro )


Ben je voor het eerst lees dan onze pagina www.iksuploosdrecht.nl/goed-om-te-weten

 

 

SUP-LES

Suppen is heerlijk om te doen en niet moeilijk. Iedereen kan het vrij snel leren, maar net als bij elke andere sport wordt het nog leuker met de juiste techniek! Met een betere techniek heb je minder kracht nodig, krijg je een betere balans op het board, maak je meer snelheid en is het dus nog leuker op het water. Zelfs als er iets meer wind is. 


Wij bieden bij ikSUP alle mogelijke sup-lessen aan die alleen gegeven worden door internationaal gecertificeerde ASI-instructeurs. Je kunt kiezen voor een privéles of een SUP-Class bestaande uit 3 lessen die wordt afgesloten met een internationaal ASI-SUP-certificaat. En ben je na een eerste les of SUP-Class zo enthousiast geworden, dan kun je je aanmelden voor de vervolg class of de SUP-trainingen voor de gevorderde supper. 


Privé SUP-les 

Deze gaan op afspraak en worden ingepland op jouw voorkeursdag en -tijd. Een privé-les duurt 1,5 tot 2 uur en bestaat uit een instructie op de wal, gevolgd door een mooie tocht door het natuurgebied. Tijdens de tocht besteden we aandacht aan balans, houding, peddeltechniek en het maken van bochten. Doordat wij de SUP-les helemaal aan jouw niveau kunnen aanpassen leer je het snelst. 

Wij hebben speciale technieklessen voor mensen die al supervaring hebben en de techniek willen verbeteren tijdens deze les maken wij ook een videoanalyse.

Uiteraard is het mogelijk om met meerdere personen een privéles te volgen.


SUP-les in een groep 

De Sup Class bestaat uit 3 lessen en zijn bedoeld voor mensen die geen of nauwelijks sup-ervaring hebben, maar graag de grondbeginselen van het suppen goed willen aanleren! De eerste les bestaat vooral uit de basisprincipes van het suppen en zullen we ons vooral richten op balans en houding. Bij de tweede les gaan we dan dieper in op de peddeltechniek en houding. En tijdens de derde en tevens examen-les kijken we of je alle vereiste onderdelen naar behoren beheerst tijdens een tocht door het natuurgebied. Als je aan alle vereisten voldoet, krijg je na afloop van de 3e les een internationaal ASI-SUP-certificaat uitgereikt. Met dit certificaat kun je overal in de wereld aantonen dat je kunt suppen en een sup huren! 


StartdataSUP-les vervolg 

Ben je na het volgen van de basiscursus of andere sup-les zo enthousiast geworden dat je verder wilt met het suppen, dan is de vervolg cursus een super leuke manier om je techniek verder uit te bouwen. Ook dit is een mini-cursus van 3 lessen, waarin we aan de slag gaan met het verbeteren van je techniek en snelheid. De eerste les is gericht op het uibouwen van de techniek en de tweede les komt het bochten draaien, stuurtechniek en snelheid aanbod. De cursus wordt de 3e les afgesloten met een wat langere tocht op het open water en een videoanalyse. Na deze cursus kan je aansluiten bij de trainingenSuptraining 

Ben je een fanatieke supper en wil je in een wekelijkse training je techniek en snelheid verbeteren dan is de suptraining wat voor jou. Wij hebben een leuke en fanatieke groep die elke week met elkaar het water op gaat. De nadruk ligt op snelheid en meters maken maar elke week wordt er ook wat techniek meegenomen en het allerbelangrijkste het is ook nog erg gezellig.  

Elke zaterdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur, wij gaan de hele winter door. 

AANVRAAGFORMULIER  SUPLES

 
 
 
Privéles
Cursus van 3 lessen
Training