SUP-LES

Privélessen, groepslessen en trainingen SUP-Privéles, alle aandacht om je de juiste suptechniek te leren.
SUP-trainingen, in een groep werken aan je core, en snelheid opbouwen door intervaltrainingen.

Prijzen

privé-les  -  1 pp  € 50,00 pp (3 rittenkaart 125 euro) 

privé-les -  2 pp € 35,00 pp 

prive-les -  3 pp € 30,00 pp 

privé-groepsles meer dan 4 personen € 25,00 per persoon. 

Een privéles duurt 1,5 tot 2 uur.


Speciale wintertarieven tot 1 april

Privéles voor 25 euro per persoon


Supclass                                   € 80,00 pp (3 lessen)

Supclass vervolg                      € 80,00 pp (3 lessen)

Suptraining                               € 20,00 per les (87,50 euro)

Suptraining met eigen board  € 15,00 per les (5 rittenkaart 62,50 euro )


Ben je voor het eerst lees dan onze pagina www.iksuploosdrecht.nl/goed-om-te-weten


 

SUP-les


We bieden bij ikSUP alle mogelijke sup-lessen aan. Je kunt kiezen voor een privéles of een SUP-Class bestaande uit 3 lessen die afgesloten worden met een international ASI-SUP-certificaat. En ben je na een eerste les of SUP-Class zo enthousiast geworden, dan kun je je aanmelden voor de vervolg class of de SUP-trainingen voor de gevorderde supper. Privé SUP-les 

Deze gaan op afspraak en worden ingepland afgestemd op jouw voorkeursdag en -tijd. Een privé-les bestaat uit een instructie op de wal, gevolgd door een mooie tocht door het natuurgebied. Tijdens de tocht besteden we aandacht aan balans, houding, peddeltechniek en het maken van bochten. En doordat we de SUP-les helemaal aan jouw niveau kunnen aanpassen leer je het snelst. 

Heb je al SUP ervaring? Ook dan is dit een ideale SUP les om je vaardigheden nog verder te verbeteren. 

Uiteraard is het mogelijk om met meerdere personen een privéles te volgen.


SUP-les in een groep 

De Sup Class bestaat uit 3 lessen en zijn bedoeld voor mensen die geen of nauwelijks sup-ervaring hebben, maar graag de grondbeginselen van het suppen goed willen aanleren! De eerste les bestaat vooral uit de basisprincipes van het suppen en zullen we ons vooral richten op balans en houding. Bij de tweede les gaan we dan dieper in op de peddeltechniek en houding. En tijdens de derde en tevens examen-les kijken we of je alle vereiste onderdelen naar behoren beheerst tijdens een kort tochtje. Als je aan alle vereisten voldoet, krijg je na afloop van de 3e les een internationaal ASI-SUP-certificaat uitgereikt. Met dit certificaat kun je overal aantonen dat je kunt suppen en dus zorgeloos een sup huren! 


Data

Elke maand zijn er twee SUP Classes op dinsdagavond en woensdagmorgen de eerste data zijn. 

Zaterdag 10 april van 13.00 tot 15.00 uur 

Dinsdagavond 11 mei van 20.30 tot 21.30 uur

Woensdagmorgen 12 mei van 10.00 tot 12.00 uur


Heb je een groep vrienden en wil je een gesloten groep de cursus doen dan is dat altijd mogelijk en ook op andere dagen. 


SUP-les vervolg 

Ben je na het volgen van de basiscursus of andere sup-les zo enthousiast geworden dat je verder wilt met het suppen, dan is de vervolg cursus een super leuke manier om je techniek verder uit te bouwen. Ook dit is een mini-cursus van 3 lessen, waarin we aan de slag gaan met het verbeteren van je techniek en snelheid. De eerste les is gericht op het uibouwen van de techniek en de tweede les komt het bochten draaien, stuurtechniek en snelheid aanbod. De cursus wordt de 3e les afgesloten met een wat langere tocht op het open water zodat je al je geleerde skills kan uitproberen. 

De Vervolg-cursus zijn vanaf mei op zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.


 

Suptraining 

Ben je een fanatieke supper en wil je in een wekelijkse training je techniek en snelheid verbeteren dan is de suptraining wat voor jou. Wij hebben een leuke en fanatieke groep die elke week met elkaar op het water gaan. Aangezien wij met twee instructeurs werken kunnen wij de groep op niveau indelen zodat iedereen mee kan komen. De nadruk ligt op snelheid en meters maken maar elke week wordt er ook wat techniek meegenomen en het allerbelangrijkste het is ook nog erg gezellig. 


Wanneer : 

Vanaf mei tot september elke woensdgavond van 19.30 tot 21.30 uur. 

Vanaf oktober tot mei elke zaterdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur.

AANVRAAGFORMULIER  SUPLES

 
 
 
Privéles
Cursus van 3 lessen
Training