Groepslessen, privélessen en trainingen

SUP-Privéles, alle aandacht om je de juiste suptechniek te leren.
SUP-trainingen, in een groep werken aan je core, en snelheid opbouwen door intervaltrainingen.We bieden bij ikSUP alle mogelijke sup-lessen aan. Je kunt kiezen voor een privéles of een SUP-Class bestaande uit 3 lessen die afgesloten worden met een international ASI-SUP-certificaat. En ben je na een eerste les of SUP-Class zo enthousiast geworden, dan kun je je aanmelden voor de vervolg Class of de SUP-trainingen voor de gevorderde supper. Privéles

Deze gaan op afspraak en worden ingepland afgestemd op jouw voorkeursdag en -tijd. Een privé-les bestaat uit een instructie op de wal, gevolgd door een mooie tocht door het natuurgebied. Tijdens de tocht besteden we aandacht aan balans, houding, peddeltechniek en het maken van bochten. En doordat we de SUP les helemaal aan jouw niveau kunnen aanpassen leer je het snelst. 

Heb je al SUP ervaring? Ook dan is dit een ideale SUP les om je vaardigheden nog verder te verbeteren. 

Uiteraard is het mogelijk om met meerdere personen een privéles te volgen.Sup Class

De Sup Class bestaat uit 3 lessen en zijn bedoeld voor mensen die geen of nauwelijks sup-ervaring hebben, maar graag de grondbeginselen van het suppen goed willen aanleren! De eerste les bestaat vooral uit de basisprincipes van het suppen en zullen we ons vooral richten op balans en houding. Bij de tweede les gaan we dan dieper in op de peddeltechniek en houding. En tijdens de derde en tevens examen-les kijken we of je alle vereiste onderdelen naar behoren beheerst tijdens een kort tochtje. Als je aan alle vereisten voldoet, krijg je na afloop van de 3e les een internationaal ASI-SUP-certificaat uitgereikt. Met dit certificaat kun je overal aantonen dat je kunt suppen en dus zorgeloos een sup huren! 

Maandagavond van 19.30 tot 21.00 uur of dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur.  

De volgende data zijn er cursussen


Dinsdag 30 juni ( VOL)

Maandag 6 juli (VOL) 

Dinsdag 28 juli (VOL)

Maandag 3 augustus 

Dinsdag 25 augustus (besloten groep) Vervolg Classes

Ben je na het volgen van de basiscursus of andere sup-les zo enthousiast geworden dat je verder wilt met het suppen, dan is de vervolg cursus een super leuke manier om je techniek verder uit te bouwen. Ook dit is een mini-cursus van 3 lessen, waarin we aan de slag gaan met het verbeteren van je techniek en snelheid. De eerste les is gericht op het uibouwen van de techniek en de tweede les komt het bochten draaien, stuurtechniek en snelheid aanbod. De cursus wordt de 3e les afgesloten met een wat langere tocht op het open water zodat je al je geleerde skills kan uitproberen. 

De Vervolg-cursus zijn op zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.


De volgende cursus is op zaterdag 22 augustus  Prijzen

privé-les van 2 uur -  1 pp  € 50,00 pp (3 rittenkaart 125 euro) 

privé-les van 2 uur -  2 pp € 35,00 pp 

prive-les van 2 uur -  3 pp € 30,00 pp 

privé-groepsles van 2 uur meer dan 4 personen € 25,00 per persoon. 


Supclass                € 80,00 pp (3 lessen)

Supclass vervolg  € 80,00 pp (3 lessen)

Suptraining           € 20,00 per les (87,50 euro)

met eigen board  € 15,00 per les (5 rittenkaart 67,50 euro ) 


Ben je voor het eerst lees dan onze pagina www.iksuploosdrecht.nl/goed-om-te-weten
Copyright @ ikSUP2020