KONINGSAVONDTOUR

Dinsdagavond 26 april Koningsavondtourtocht


Wij houden van tradities en vooral als het vorig jaar zo ontzettend leuk en gezellig was dan doen we het dit jaar graag nog een keer over. De avond voor koningsdag gaan wij gezamenlijk het water over voor een mooie tocht en deze keer in Utrecht en natuurlijk ook nu met orantjebitter en versnapering in het oranje. Hoe leuk is dit terwijl iedereen op de vrijmarkt loopt suppen wij door de grachten en genieten wij mee van de heerlijke sfeer waar Utrecht om bekend staat. 

Aangezien het begin van het seizoen ook weer een leuke gelegenheid om het water op te gaan en weer even in te komen. Uiteraard geven wij tijdens de tocht tips en tricks om beter en daardoor efficiënter te peddelen. Deze tocht is in samenwerking met Ghislaine Cordier de Croust, zij weet de route in Utrecht en is een ook ASI-gecertificeerde instructeur. 


Praktische informatie voor Koningsavondtourtocht

  • Ervaring met suppen is wel vereist, ben je nog een beginner dan raden wij het aan om eerste een privéles te nemen. 
  • De kosten zijn met eigen board 15 euro en met een board van ons €25,- 
  • Inclusief drinken en versnapering. 
  • Kledingadvies is sportkleding en voor de zekerheid een jasje want in de avond kan het afkoelen. Bij heel fris weer kan je een wetsuit van ons lenen wel de maat van te voren doorgeven. Natuurlijk stellen wij het op prijs al je in het oranje komt. 
  • Verzamelen om 18.45 zodat wij om 19.00 het water op kunnen. Heb je een eigen sup kom dan iets eerder zodat je rustig kan oppompen. 


Ons adres is 

Het  Oude Tolhuys

 Rhijnauwen 13-15

3584 AD Utrecht

Net voorbij het restaurant is een parkeerplek voor de auto.
Opgeven kan door het aanmeldingsformulier in te vullen. 

AANMELDINGSFORMULIER

 
 
 
 
Board van ikSUP
Eigen board
 
 
 

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht je na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op.