DAUWTRAPTOCHT


Dauwtraptocht


Zo als elk jaar organiseren wij ook dit jaar met hemelvaart een dauwtraptocht. Wij vertrekken om 5.30 van de supschool naar het natuurgebied om daar de natuur te zien ontwaken en de zon op te zien komen. Zo vroeg in de morgen is het zo vredig en je hoort alleen de vogels die ontwaken en ziet de watervogels die nog in alle rust naar eten zoeken. Wij nemen ook de tijd om van alles te genieten en zullen dan ook een rustig tempo aanhouden. Halverwege maken wij een stop om de zon te zien opkomen ondertussen genietend van een ontbijtje.. Zoals elk jaar wordt dit een unieke ervaring die je een keer moet meemaken. 


Praktische informatie


- verzamelen om 5.15 zodat iedereen uiterlijk op 5.30 op het board zit. 

- thuis graag omkleden maar bij kouder weer kan je een wetsuit van ons lenen (kom dan iets eerder)

- deze tocht is ook geschikt voor beginners maar geef dit wel even aan. 

- de kosten zijn 25 euro per persoon met een board van ons en 15 euro met eigen board. (inclusief ontbijt , koffie of thee). 

- mocht je met eigen board komen dan graag bij de auto oppompen dit om ovelast van de bewoners te voorkomen. 

- Wij zitten op een haven waar mensen wonen en op dat tijdstip nog slapen dus graag op een fluistertoon praten en zo min mogeljk lawaai maken. 


Ons adres is 

Oud-Loosdrechtsedijk 237

1231 LX Loosdrecht

Parkeren kan helaas niet op het terrein zelf maar op het terrrein van de kerk op het naastgelegen parkeerterrein de Spinacker.  


Opgeven kan door het aanmeldingsformulier in te vullen. 

 

AANMELDINGSFORMULIER